Stoppenkast is erg mooi geworden. Wij hebben voor Oscar gekozen doordat hij in zijn offerte meerdere opties bood. Er is goede communicatie geweest en Oscar belde netjes voordat hij langskwam.
Aanrader!
Binnen korte termijn een afspraak kunnen maken voor het vervangen van de huidige verdeler en het aansluiten van reeds aangelegde extra groepen. Oscar heeft een perfect resultaat afgeleverd, geeft gedegen advies en is prettig in de omgang. Een echte vakman!
Voor m'n volgende elektroklussen weet ik met wie ik contact op moet nemen!
Nogmaals bedankt!
Goede en vriendelijke man. Neemt de tijd voor de opdracht en is zeker niet ongezellig!
Heeft verstand van het vak en legt ook duidelijk de problemen uit.
Ik wilde deze klus z.s.m en dit is ook gebeurd.
Aanrader!
Wij hebben een groepenkast laten plaatsen door O.M. Elektrotechniek, en we zijn erg tevreden.
Het werk werd zeer vakkundig uitgevoerd en de gemaakte afspraken werden zeer goed nagekomen.
Oscar is een hele prettige vakman die zijn vak uitstekend beheerst. Oscar reageerde heel snel en er is op korte termijn een afspraak gemaakt. Met al zijn rust is hij tewerk gegaan en nam de tijd om uitleg te geven. Zeker de moeite waard en zou Oscar iedereen aanraden. Bij een volgende klus zou ik hem weer benaderen.
Vriendelijke groet mijke.