O.M. Elektrotechniek

O.M. Elektrotechniek beoordelingen (151)

Beoordeeld op 9 mei 2012
    Plaatsen nieuwe groepenkast en CV-ketel
    prima ervaring met deze vakman. snel een afspraak kunnen maken, groepenkast zat er netjes en snel in.
  • Review door Guido, Nootdorp
    Beoordeeld op 17 apr 2012
    2 of 3 groepen bijplaatsen
    Oscar heeft uiteindelijk al het elektra voor onze nieuwe keuken gedaan inclusief het plaatsen van een nieuwe groepenkast en aanleggen van krachtstroom. Doordat hij een erkend instalateur is en zelf mag verzegelen was het niet nodig een aspraak met de netbeheerder te maken. Al met al heeft hij prima werk afgeleverd en een prettige persoonlijkheid. Ook heeft hij de coördinatie met de betonboorder en loodgieter op zich genomen.
  • Review door Natasja, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 mrt 2012
    3 fase kast plaatsen
    Zeer vakbekwaam, heeft het allemaal netjes uitgevoerd en prima opgeleverd. Een vakman welke wij zeker iedereen aanraden.
  • Review door Aukeline, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 mrt 2012
    Aanleggen extra groepen en eventueel vervangen groepenkast
    Deze vakman heeft een passende oplossing en offerte opgesteld voor het vervangen van de groepenkast met als doel: het uitbreiden van het aantal groepen ter bevordering van een nieuwe keuken met meer elektrische apparaten dan in de bestaande keuken aanwezig was. Oscar was de enige vakman die met een slimme oplossing kwam om deze uitbreiding te realiseren binnen bestaande betonbouw. Het werk is opgeleverd als afgesproken.
  • Review door Alfredas, Delft
    Beoordeeld op 7 mrt 2012
  • Review door AW, Diemen
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    groepenkast vervangen
    goede informatie, correcte afspraken, vlot uitgevoerd en redelijke prijs. Aardige man. Aan te bevelen.
  • Review door Rob, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 mrt 2012
    Nieuwe groepenkast
    Oscar heeft de Hager groepenkast keurig geïnstalleerd in de meterkast en heeft volgens mij veel verstand van zaken; waarschijnlijk mede door zijn ruime ervaring. Ik zou hem zeker aanraden voor elektra klussen.