Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

Beoordeeld op 26 mrt 2010
    radiator vervangen
    Goede ervaring: snelle, prima service, vriendelijke vakman. Ook het leveren van de radiator bleek geen probleem, was in no time geregeld en prima prijs. Iemand die ik nog eens in zal schakelen!

Bedankt voor je recensie Saskia. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 26 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Overveen
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    Plaatsen boiler
    De opdracht is door een echte vakman uitgevoerd.

Bedankt voor de opdracht alleen jammer dat ik voor zo'n stuk vakwerk en die prijs waar ik het voor heb uitgevoerd zo'n laag cijfer krijg. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 24 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 18 mrt 2010
    Plaatsen centraal verwarming in woning ipv gaskachel
    Nick heeft vooraf situatie beoordeeld. Werkzaamheden zijn netjes en juist uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Er is ook geen meerwerk uitvoort gekomen. Afgesproken werkzaamheden waren vooraf goed omschreven, materiaal ook.

Bedankt voor de referentie en zodra je de sleutel, zoals afgesproken, komt halen hoor ik het wel. Groet, Nik

Reactie geplaatst 18 mrt 2010
    Beoordeeld op 8 mrt 2010
    vervanging combiketel
    Deze vakman werkt netjes en vlot. Hij heeft speciaal tijd vrijgemaakt om deze klus op de afgesproken datum uit te voeren. Ik ben dik tevreden met het eindresultaat. Kan nu weer onbezorgd genieten van een warm huis en warm water.

Heel veel plezier met u nieuwe ketel en geniet van de warmte en uw warm water. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 8 mrt 2010
    Beoordeeld op 7 mrt 2010
    radiator plaatsen
    Na eerst wat vlekken op de muur te hebben gemaakt heeft Nik ervoor gezorgd dat de gehele wand opnieuw is geverfd, wij zijn hem hiervoor heel dankbaar. Al met al echt goed werk verricht.

Jammer, dat er wat gemorst was. Maar gelukkig is alles weer zo goed als nieuw en zijn jullie tevreden over het resultaat. Groetjes, Nik

Reactie geplaatst 7 mrt 2010
    Beoordeeld op 23 feb 2010
    Aanleggen complete CV-installatie in appartement begane grond van c...
    Van alle offertes die ik had opgevraagd was die van Nik en Nordin veruit het grondigst. Geen moment spijt gehad dat ik met de heren in zee ben gegaan. Binnen een week was ons complete appartement voorzien van een cv-installatie, vloerverwarming, warm en koud water, gasaansluitingen en nieuwe afvoer- en rioleringsbuizen. Ook hebben ze de vloer in het toilet en douche over de vloerverwarming zeer strak gestort. Er wordt snel en netjes gewerkt, ze hebben altijd een duidelijk antwoord op (domme) vragen en dragen ideeën aan waar ik zelf niet over na had gedacht. Ook nadat het werk gedaan is komen ze zonder problemen langs om kleine dingetjes op te lossen. Kortom; ik kan Nik en Nordin zeker aanraden!

Bedankt voor je recensie Bart heb met veel plezier bij je gewerkt. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 23 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 22 feb 2010
    Instaleren radiatoren
    Wij zijn zeer tevreden, hij werkt snel en professioneel.

Bedankt voor u referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 22 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 11 feb 2010
    CV ketel vervangen
    Klus is perfect uitgevoerd. Ik kan Niki aanbevelen.

Dank voor u referentie nu nog een ketel plaatsen bij u schoonouders.Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 11 feb 2010
    Beoordeeld op 10 feb 2010
    verwarming 70 cm verder plaatsen .ivm plaatsen deur.
    niki kon snel komen en heeft goed werk afgeleverd. hij heeft tegen een meerprijs nog even een radiator uit de douche gehaald en de leidingen afgedopt

Bedankt voor je referentie.Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 10 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 5 feb 2010
    verleggen water - gas - rioolaansluiting in keuken
    Niki Boshoof het het verplaatsen van diverse leidingen in mijn keuken met heel veel vakmanschap gedaan. Ook het in de wand wegwerken van de leidingen is keurig uitgevoerd. Ik kan hem zeker aanraden! Een betrouwbare flexibele vakman!

Bedankt voor je recensie Tijmen en die spelfouten is geen probleem groetjes Nik.

Reactie geplaatst 5 feb 2010