Niki Boshoff Installatietechniek

Niki Boshoff Installatietechniek beoordelingen (203)

Beoordeeld op 29 apr 2010
    Gaskachel / geiser vervangen door C.V.
    Zeer fijne samenwerking. Prima werk afgeleverd, netjes afgewerkt en alles opgeruimd. Ze denken mee en houden zich aan de afspraken.

Bedankt voor je referentie. Groetjes NIk.

Reactie geplaatst 29 apr 2010
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Nieuwe ketel of drieweg-klep en vervanging van stalen leiding onder...
    Ik had het advies gekregen dat mijn ketel aan vervanging toe was van een andere installateur. Niki was echter heel oplettend en vertelde me dat dat waarschijnlijk helemaal niet zo was. Hij kwam langs en met een paar ingrepen was mijn probleem verholpen. Een hele oprechte vakman met kennis van zaken!

Bedankt voor je referentie en als je ketel echt op is hoor ik het wel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 27 apr 2010
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    stroomsnoer met schakelaar aanleggen
    Een ontzettend aardige, relaxte jongen die handige tips gaf over welke schakelaar er het beste gebruikt kon worden. Hij werkt netjes, is aardig en geeft ook nog service.

Bedankt voor u referentie. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 26 apr 2010
    Beoordeeld op 18 apr 2010
    Plaatsen Bosch 30 HRC, Amsterdam
    Nick is flexibel en een vakman. Helaas werd de afvoerpijp heel lelijk geplaatst. Na overleg is dit door Nick hersteld en ik ben over het eindresultaat heel tevreden.

Het is jammer dat je zelf niet aanwezig was tijdens de werkzaamheden achteraf vond je bovenbuurvrouw dat de rookgasafvoer teveel in het zicht liep.Ik heb dit veranderd naar haar wensen(pijp 20 cm verplaatst naar links)Ik heb de parkeerkosten,uren en extra materiaal niet in rekening gebracht.Ik wens je verders veel plezier van je ketel. Groeten Nik.

Reactie geplaatst 18 apr 2010
    Beoordeeld op 18 apr 2010
    Totale CV aanleggen
    Niki Boshoff installatietechniek heeft bij onze renovatie de complete CV aangelegd, leidingen van gas en water vernieuwd, afvoer verplaatst en aangesloten. Kortom een hele klus. Niki bleek een flexibele en bekwane vakman die zijn werk met zorg heeft geleverd. Wanneer er gaande weg de renovatie nog een aantal dingen gewijzigd moesten worden, was dit regelmatig geen probleem en was Niki binnen zeer korte tijd beschikbaar om de veranderingen te bekijken of te herstellen. Via Niki ook het stucwerk laten regelen, wat goed is uitgevoerd. Binnen de hele renovatie een prettig contact met Niki kunnen onderhouden, waardoor een goede planning mogelijk was. Nu na de verbouwing kunnen we nog altijd terecht voor vragen of om nog wat aan te draaien. Prettige samenwerking en zeker iemand die we nog eens zullen inhuren!

Bedankt voor je recensie Jelger als er wat is weet je me te vinden. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 18 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 10 apr 2010
    Ketel vervangen door Remeha avanta met i-sense
    Op basis van referenties en locatie heb ik deze VAKMAN laten langs komen hij kwam dezelfde dag na plaatsing van mijn opdracht langs om de klus te bekijken en heeft ter plekke een prijs gemaakt.Hij heeft de ketel zaterdagochtend geplaatst zonder problemen ook een radiator die bij de aansluitingen veroest was heeft hij vervangen door een nippel zonder meerkosten.Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die door NBI is uitgevoerd.

Bedankt voor u referentie en de opdracht en veel plezier van jullie nieuwe ketel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 10 apr 2010
    Beoordeeld op 3 apr 2010
    CV plaatsen (radiatoren plaatsen en leidingen infrezen)
    Ik ben zeer tevreden met het goede werk dat Niki Boshoff (Installatietechniek) heeft geleverd. Deze vakman was zeer meedenkend, flexibel en niet overhaastig. Bovendien is Niki Boshoff zeer betrouwbaar, vanwege zijn registratie, referentie en betalingsmogelijkheden.

Bedankt voor de referentie bedankt dat jullie ook zo behulpzaam waren en als jullie me nodig hebben hoor ik het wel. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 3 apr 2010
    Beoordeeld op 3 apr 2010
    Geiser installeren, Amsterdam
    kwam op tijd en heeft prima werk verricht.

Bedankt voor de referentie. Groet Nik.

Reactie geplaatst 3 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 29 mrt 2010
    complete renovatie
    Wij hebben een renovatie pand gekocht en dit was onze eerste opdracht via Werkspot. Voor ons een nieuwe ervaring om via deze weg een opdracht te plaatsen. Opdracht is door echte vakman uitgevoerd en zijn blij dat we met Nik in contact zijn gekomen. Heeft zich zeer flexibel opgesteld en opdracht naar zeer tevredenheid uitgevoerd. Kan hem aanraden om opdracht uit te laten voeren.

Bedankt voor jullie mooie referentie ik heb met veel plezier bij jullie gewerkt en nog bedankt voor de fooi en de fles wijn. Groetjes Nik.

Reactie geplaatst 29 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 28 mrt 2010
    leveren en plaatsen Nefit aquapower hrc 45
    Geweldige vaklui. Opdracht netjes en goed uitgevoerd in een dag. Alles werkt uitstekend. Aanrader

Bedankt voor je reactie en veel plezier van je Aquapower. Grt Nik.

Reactie geplaatst 28 mrt 2010