Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

• Review door Matthijs, Alkmaar
    Beoordeeld op 19 mei 2017
    coniveer rooien en afvoeren
    Uitstekend werk geleverd. Een AANRADER !!!
  • Review door Lucienne, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 18 mei 2017
    2 bomen omzagen en afvoeren
    Rob heeft zijn werk kwalitatief zeer goed naar behoren uitgevoerd. Na het uitvoeren van de opdracht heeft hij nog netjes geharkt en het pad schoongeveegd.
  • Review door Linda, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 15 mei 2017
    Aanleggen gras
    De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Rob is een harde werker. Hij geeft goede adviezen en komt zijn afspraken na. De volgende offerte al gelijk bij Rob aangevraagd voor de voortuin.
  • Review door Circe, Hoofddorp
    Beoordeeld op 13 mei 2017
    tuin tegels weghalen en opnieuw betegelen
    Rob is een goede tuinman met goed personeel, hij kwam al zijn afspraken uitstekend na en we zijn eg tevreden over het geleverde werk. Zeer waarschijnlijk over een tijdje laten we ze ook de voortuin doen...
  • Review door Kim, Alkmaar
    Beoordeeld op 6 mei 2017
    Boom snoeien
    Vriendelijke mannen, kwamen terug met juiste equipment toen bleek dat ze het met de spullen die ze bij zich hadden het niet gingen redden. Alles ging in goed overleg. Volgende keer bel ik ze weer!
  • Review door Sjoerd, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 mei 2017
    Tuin egaliseren & betegelen
    Zeer tevreden met het geleverde werk en de hulp van Rob in het traject van aannemen tot uitvoeren. Alle afspraken zijn nagekomen met een mooi opgeknapte tuin tot gevolg. Met alle plezier beveel ik hem aan.
  • Review door Sofie, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 apr 2017
    Boom in tuin snoeien
    Fijn en gemakkelijk contact. Alles is netjes uitgevoerd en volgens afspraak verlopen.
  • Review door Marloes, Heiloo
    Beoordeeld op 26 apr 2017
    Boom snoeien en boom omzagen
    Aardige hardwerkende mannen!