Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

Beoordeeld op 5 sep 2007
    gazon verwijderen en tuin bestraten
    Zeer harde werkers, heel erg vriendelijk, op tijd en netjes afgeleverd. Ik ben heel erg tevreden en zou ze zo weer vragen voor een klus. Een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 4 sep 2007
    aanleggen en verhogen terras en plaatsen schutting
    Zijn bijzonder tevreden over Nickeloo & Cooper. Duidelijk te merken dat ze veel ervaring hebben, werken daardoor snel en kunnen zich zeer flexibel opstellen als er tijdens de opdracht iets veranderd wordt. Ervaren stratenmaker waarmee ze samenwerken. Ook prettig dat men na de werkzaamheden de factuur nog even samen doorlopen, zodat je weet wat de uiteindelijke factuur wordt. Voor herhaling vatbaar.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 13 aug 2007
    Tuin bestraten
    De tuin is perfect afgeleverd. Ondanks slechte voorbereidingen van mijn kant (onvoldoende afgegraven) een zeer goed resultaat. Echt een aanrader om deze mannen de opdracht te geven! Zal ik zeker weer doen bij de volgende tuin!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Abcoude
    Beoordeeld op 3 aug 2007
    Afwatering tuin herstellen
    Prima werk geleverd! Heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 30 jul 2007
    Uitgraven, zand storten en bestraten
    Onze ervaring met het bedrijf Nickenloo & Cooper is in alle opzichten geslaagd: een goed resultaat na een probleemloze samenwerking, precies zoals we het wilden en alles tegen een concurrerende prijs, kortom: wij kunnen u dit bedrijf absoluut aanbevelen!
    Beoordeeld op 20 jul 2007
    Afgraven tuin en bestraten
    Geheel binnen de tijd uitgevoerd. Heel netjes afgewerkt. Uitstekend werk en heel tevreden
    Beoordeeld op 29 jun 2007
    Bestrating van de achtertuin en het tuinpad in de voortuin
    Ik ben blij, dat ik niet voor het goedkooste bod heb gekozen, maar voor deze vakman! Hij is erg deskundig en heeft mij een geweldig advies gegeven. Mijn terras is daardoor veel mooier geworden, dan ik me had kunnen voorstellen. Vier duimen omhoog!!!! Ik ben zelfs zo tevreden, dat ik hem aan vier van mijn vrienden heb aanbevolen en daar is al een opdracht uitgekomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 23 mei 2007
    Opnieuw bestraten oprit=65m2 en pad=40m2
    Onze ervaring met het bedrijf Nickenloo & Cooper (Rob Niezen) is in alle opzichten geslaagd: een werkelijk prachtig resultaat na een volledig probleemloze samenwerking en alles tegen een zeer concurrerende prijs, kortom: wij kunnen u dit bedrijf absoluut aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 2 mei 2007
    achtertuin bestraten
    keurig volgens afspraak de klus geklaard. anderhalve dag gepland en in 1 dag klaar!