Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 8 apr 2008
    tuin ophogen
    Onze tuin is perfect opgehoogd (17 cm!), 35 m2 tegels eruit en erin, grindperken ophogen. Dit was een stukje vakmanschap met hele snelle jongens. Wij zijn zeer tevreden met deze vakmannen! De klus in zijn geheel is perfect uitgevoerd. Deze vakmannen zijn een super aanrader! Alles mooi opgeruimd enzo, kortom SJAPPOO!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 8 apr 2008
    Snoeien van een wilg
    Prima vakman, uitstekend werk. Boom keurig in delen naar beneden laten zakken, zonder de tuin noemenswaardig te beschadigen. In draagbare delen keurig in mijn tuin gelegd, ook die stukken die noodzakelijkerwijs bij de buren lagen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bennebroek
    Beoordeeld op 7 apr 2008
    Afvoer grind
    Netjes gewerkt volgens planning. Na afloop ales schoon opgeleverd.
    Beoordeeld op 5 apr 2008
    aanleggen nieuwe voor- en achtertuin
    rob niezen heeft goed werk geleverd. Vanwege het slechte weer is de oorspronkelijke planning niet gehaald, maar dat valt hem niet aan te rekenen. Over onderdelen van het werk die we anders wilden hebben viel goed te praten. Kortom we zijn tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 5 apr 2008
    betegelen achtertuin ong. 40 m2.
    De bestrating van de achtertuin is zeer goed uitgevoerd. Ziet er echt strak uit. Ondanks het soms regenachtige weer, waren beide stratenmakers hard aan het werk. Vakwerk! Schutting kon door omstandigheden niet gelijk worden geplaatst, maar dat gebeurd over 4 dagen (in goed overleg!). Gelet op de goede bestratingswerkzaamheden, hebben we vertrouwen in het plaatsen van de schutting. Een bedrijf om aan te bevelen!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 2 apr 2008
    Klussen in de achtertuin
    Prima klus in de tuin gedaan: in een dag werden de struiken uitgegraven, de grindtegels verwijderd en een nieuw pad en gazon gelegd plus een speeltoestel neergezet. Ook in de regen werd hard doorgewerkt. De vakman is flexibel en denkt mee. Prijs was niet de laagste, maar ik heb er zeker geen spijt van. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 28 mrt 2008
    Bestraten terras 7 x 2 m
    Correct, snel, goed georganiseerd en netjes
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 21 mrt 2008
    vervangen bestrating voor voordeur
    Prima werk, geheel volgens afspraak!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 20 mrt 2008
    Tuin ophogen en opnieuw bestraten
    Alles is opgepakt en uitgevoerd zoals we overeengekomen waren. Resultaat ziet er uitstekend uit. Acuut te kort aan materiaal was ook snel opgelost. Prima vakman voor een dergelijke klus.