Nickenloo & Cooper

Nickenloo & Cooper beoordelingen (239)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rhoon
    Beoordeeld op 3 aug 2009
    Tuinrenovatie
    Prima hovenier!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 5 jul 2009
    Ophogen van bestaande bestrating +/- 181m2
    Herstraten terras is keurig en snel uitgevoerd. Extra werkzaamheden naast de opdracht waren oude gazon verwijderen en nieuwe graszoden leggen. Rob en zijn mannen hebben erg hard gewerkt. Alles ziet er keurig en netjes uit. Ondanks het hele warme weer zien de graszoden er nog mooi uit. Wij kunnen Rob en zijn mannen van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woubrugge
    Beoordeeld op 2 jul 2009
    Ophogen en herbestraten achtertuin
    Alles geleverd en uitgevoerd volgens afspraak. Vakwerk! Zeer tevreden. Ook alle afval afgevoerd. Meer gedaan dan afgesproken was om tuin te verfraaien.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 jun 2009
    (Gedeeltelijke) Aanleg van tuin bij nieuwbouwwoning.
    Rob, René en medewerkers hebben de tuin bij onze woning perfect aangelegd. Het was een redelijk complexe klus, voornamelijk bestaande uit bestrating en houtwerk (schutting, beschoeiing, vlonders). we hebben vooraf alles duidelijk doorgesproken, waarbij door Rob goed meegedacht werd. De klus werd werkelijk op de centimeter nauwkeurig uitgevoerd, en het resultaat is dan ook exact zoals wij het in gedachten hadden. Rob werkt zeer efficient, hij stuurt zelf voornamelijk aan, en zet op de diverse klussen verschillende gespecialiseerde werknemers in (grondwerkers, stratenmakers, houtwerkers), waardoor de klus binnen een redelijke tijd geklaard wordt. Er wordt ook veel aandacht besteed aan een goede afwerking, en na afloop wordt alles netjes opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 24 jun 2009
    Terras aanleggen + ophogen en vlakken/betegelen tuin
    Rob heeft prima werk afgeleverd, binnen de afgesproken tijd en budget. Twee van zijn tuinmannen hebben de klus in 3 dagen geklaard, en ondertussen stuurt Rob de boel perfect aan. Het geheel ligt er mooi bij en we zijn zeer tevreden met ons nieuwe tuintje, we kunnen hen van harte aanraden. Rob bedankt en tot het volgende tuintje!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Medemblik
    Beoordeeld op 22 jun 2009
    Aanleggen tuin nieuwbouwwoning
    Volgens afspraak op de gewenste datum begonnen en binnen 3 dagen klaar. Voordat er aan de klus begonnen werd, werd eerst gezamenlijk het plan doorgenomen om eventuele misverstanden te voorkomen. Het eindresultaat was zoals ik het verwacht had en zag er goed uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loppersum
    Beoordeeld op 21 jun 2009
    Bestraten van ons pad.
    Rob Niezen is makkelijk telefonisch en of via mail te bereiken, geeft snel een reactie terug. Uiteindelijk stonden ze incl rob met 5 man voor de deur i.p.v. 2. Dit had met zijn vorige klus te maken (daar was hij eerder klaar). Klus werd supersnel geklaard. Het resultaat mag er zijn. We zijn nu immers een maand verder en nog steeds ligt alles er keurig bij.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 12 jun 2009
    Boomstronk verwijderen plus 4 m2 bestrating
    perfekt gedaan, ligt er nu grandioos bij. een aanrader
    Beoordeeld op 11 jun 2009
    25 m2 tuinterras leggen
    Vakwerk en toch snel klaar!