NextGenHome B.V.

NextGenHome B.V. beoordelingen (55)

• Review door Frits, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 mrt 2015
    ip Camera installeren
    Wat een super goede en snelle service! In een woord fantastisch.
    (Bewerkt op 6 jun 2015)

Frits, Nog bedankt voor de review. Inmiddels ben ik al wel heel vaak bij jullie geweest om upgrades te doen. Altijd erg chill ook om bij jullie in de scooterzaak te werken. Als er wat is, ook iets kleins.. Dan kun je me altijd appen! :)

Reactie geplaatst 6 jun 2015
  • Review door Frank, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 feb 2015
    twee lampen trappenhuis vervangen
    Mitchell heeft alles super geregeld voor een mooie prijs! Goede kennis van zaken. Ik ben zeer tevreden. Bij een volgende klus zal ik hem zeker inschakelen.
    (Bewerkt op 26 feb 2015)

Frank, Bedankt voor je leuke klus en hele goede review! Nu hoeven jij en de buren niet meer in het donker binnen te komen. Mocht er nog wat zijn, bel of mail dan gerust. Ik woon in de buurt en kom graag langs. gr Mitchell

• Review door Astrid, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 feb 2015
    Video deur intercom
    Zeer positief, Mitchell is een hele vriendelijke man. Hij kwam eerst vrijblijvend langs en besprak verschillende mogelijkheden. Hij kwam zeer vakkundig over en gaf een zeer mooie/ scherpe prijs. Hij deed de klus met veel plezier en heeft nog gratis 2 spotjes vervangen wat mij niet lukte. Zeker een aanrader, als ik weer iets heb bel ik Mitchell.
    (Bewerkt op 26 feb 2015)

Hallo dames, leuk om te lezen dat jullie erg positief zijn over mijn werk. Veel plezier van de nieuwe videodeurbel en als ik weer langs moet komen bij jullie hoor ik het graag!

Reactie geplaatst 26 feb 2015
  • Review door Klant van NextGenHome B.V.
    Beoordeeld op 11 feb 2015

Video Intercom, Draadloze IP-Camera's en Alarmsysteem. Uiteraard gratis ook alle kabels netjes weggewerkt en alle Netwerkinstellingen geoptimaliseerd.

Dit bedrijf heeft ons erg goed geholpen met de installatie van de videodeurbel, de beveiligingscamera's en heeft een erg mooi uitziend alarmsysteem geïnstalleerd. Mitchell was erg attent en meedenkend. Na afloop was ook alles netjes weer achtergelaten. Voor de volgende klus zullen we hier zeker weer contact mee opnemen!
    (Bewerkt op 26 feb 2015)

Jullie zijn top. Bedankt voor de klus en veel succes met de rijschool!

• Review door Sergio Dankfort
    Beoordeeld op 9 feb 2015

Installatie Nest Thermostaat, Alarmsysteem, IP Camera, Chromecast, MacBook reparatie en Netwerkconfiguraties

We hebben door dit bedrijf ons huis laten doen. Alarmsysteem, camerainstallatie en een Nest Thermostaat. We zijn er erg blij mee, de monteur moest nog terugkomen voor wat naprogrammering maar dat was geen probleem.
    (Bewerkt op 26 feb 2015)

Beste Sergio, Mels en Onome. Bedankt voor jullie superklus. Ik ben ontzettend blij met het werk dat ik bij jullie heb gedaan. Jullie huis was al geweldig maar is nu helemaal compleet! Ook de buitendeur gaat nu een stuk handiger ;) Kom snel een keer langs in onze nieuwe Showroom!