NextGenHome B.V.
NextGenHome B.V. beoordelingen (55)
Review door Roy, Amsterdam Beoordeeld op 8 jul 2015Beoordeling: 5 van 5Electra plaatsen voor droger in kastUitstekend! Meegedacht, netjes afgewerkt en zeer vriendelijk.Review door Martje, Amsterdam Martje, Amsterdam
Beoordeeld op 29 jun 2015Beoordeling: 5 van 5Elektriciteitsleidingen inbouwen (frezen)Mitchell is een getalenteerde vakman die zijn vak nauwkeurig en met passie uitoefent. Het is duidelijk dat hij kennis van zaken en ervaring heeft en in staat is om een klus netjes en volgens de regels uit te voeren. Mitchell zorgt daarnaast voor een goede communicatie, hij is probleemoplossend, flexibel en meedenkend en hij stopt niet voordat de klus helemaal af is. Het eindresultaat is dan ook bovenverwachting! Kortom: zoekt u een betrouwbare en professionele vakman die zijn vak met plezier uitoefent, dan bent u bij Mitchell aan het juiste adres!Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede Werkspot-gebruiker uit Heemstede
Beoordeeld op 29 jun 2015Beoordeling: 5 van 5Review door Dirk-Jan, Nieuw-Vennep Dirk-Jan, Nieuw-Vennep
Beoordeeld op 9 jun 2015Beoordeling: 5 van 5Aansluiten Lolo laadpuntMitchell is een jonge, enthousiaste en harde werker die doorgaat tot de klus af is. Hij weet precies wat er speelt als het gaat om de laatste technologieën in huis automatisering. (protocollen, producten, oplossingen).Review door Sandra, Amsterdam Sandra, Amsterdam
Beoordeeld op 6 jun 2015Beoordeling: 5 van 5Plaatsen extra stopcontactMet Mitchell heb je een goede vakman die met je meedenkt, met verschillende oplossingen komt en helder de voors en tegens met je bespreekt. Werkt netjes en is vrolijk. Voor een volgende klus bel ik hem.Reactie van de vakman:
Sandra, wat lief van je review... Nu eindelijk de 9.8 die ik al een tijd wilde. Ontzettend bedankt!
Reactie geplaatst 6 jun 2015Review door Till, Amsterdam Till, Amsterdam
Beoordeeld op 12 mei 2015Beoordeling: 5 van 55 losse lampen, met haken ophangen boven de eetkamer tafel.. Een lo...(Bewerkt op 6 jun 2015)Mitch heeft heel snel gehandeld, was zeer goed en snel in zijn communicatie en heeft zeer goed werk geleverd. Hij denkt mee en adviseerd over de best te volgen oplossing. Zeker een aanrader en volgende keer bellen we hem weer.Reactie van de vakman:
Hee Ankie, Ik ben zo blij dat jij zo blij bent met je nieuwe peertjes en coole custum made steigerhouten kasten. Ze zijn ook wel wel echt toff. Ha, Ik kom binnenkort nog ff die schilderijtjes fiksen zoals beloofd. Ben je niet vergeten hoor. Tot snel weer!
Reactie geplaatst 6 jun 2015Review door Paul, Amsterdam Paul, Amsterdam
Beoordeeld op 1 mei 2015Beoordeling: 5 van 5Reparatie spotverlichting in keuken (achter de aan/uit knop) en cen...(Bewerkt op 6 jun 2015)Geholpen met allerlei elektrische mankementen in mijn appartement, men denkt oplossingsgericht en is snel. aanraderReactie van de vakman:
Paul, Bedankt nog voor de feedback! echt toppp. Bedankt! :)
Reactie geplaatst 6 jun 2015Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 19 apr 2015Beoordeling: 5 van 57 wandlampen ophangen, 5 lampjes aan het plafond hangen, stopcontac...(Bewerkt op 6 jun 2015)Hele goede service, betrouwbaar en netjes. Absoluut aan te raden!Reactie van de vakman:
Hi Diana, Nog bedankt voor de prachtige review met afbeeldingen. Het is heel erg cool geworden. Ik hoorde dat je iemand al had doorgestuurd. Superleuk! Mocht je er nog iets willen verbeteren aan je huis, app of bel dan gerust.! gr. Mitchell NextGenHome
Reactie geplaatst 6 jun 2015Review door Robert, Amsterdam Robert, Amsterdam
Beoordeeld op 8 apr 2015Beoordeling: 5 van 5Aanleg extra groep tbv droger(Bewerkt op 6 jun 2015)Mitchell is een geweldige kerel die samen met zijn oom hier alles prima in orde heeft gemaakt. Zou hem zeker aan iedereen aanraden.Reactie van de vakman:
Robert, Nog bedankt voor de goede spontane review, En natuurlijk voor het droppen van mijn rijbewijs, HELD! Ik hoop dat het allemaal gelukt is verder met de grote verbouwing. Mocht je nog vragen hebben over elektra, app of bel dan gerust! En natuurlijk heeel plezier van jullie eerste kindje straks... :D
Reactie geplaatst 6 jun 2015Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 30 mrt 2015Beoordeling: 5 van 5extra stopcontact plaatsenPlaatsen van een dubbel stopcontact. Mitchell werkte erg snel en leverde goed werk. Erg vriendelijk en behulpzaam tegen een lage prijs! Aanbeveling!