NextGenHome B.V.

NextGenHome B.V. beoordelingen (55)

• Review door matthijs, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 14 feb 2018
    Loodgieter
    De jongens van nextGenHome hebben fantastisch werk verricht. Heldere en strakke communicatie en snelle opvolging na het voorstel. Ik zal ze aanraden bij vrienden en familie. SUPER BEDANKT JONGENS!!
  • Review door matthijs, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 14 feb 2018
    Meterkast plaatsen en keuken aansluitingen maken
  • Review door Robert Jan, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 sep 2017
    Voorbereiden installatie nieuwe keuken
    Communicatie was helder, alle werkzaamheden zijn zeer professioneel en volgens planning uitgevoerd. Helemaal tevreden met het geleverde werk!
  • Review door Alexander, Hoofddorp
    Beoordeeld op 12 mei 2017
    Extra groep plaatsen en overige electriciteits aansluitingen
    NextGenHome, Wat een top werk afgeleverd, zeer nette mensen en werken erg netjes/vakbekwaam. Eerst komen ze netjes langs om alles te bekijken en te bespreken. Geen verkooppraatjes, maar erg meedenkend en professioneel. Voorbereidingen (stukloop oid) en afwerking (opruimen oid) wordt netjes gedaan. Qua prijs --> kwaliteit is een aanrader!! Nogmaals 100% tevreden. EEN AANRADER!! Mannen bedankt en mochten wij nog iemand nodig hebben, NextGenHome. Nieuwe klus in 2020 en wederom top werk. Netjes te werk, snelle reactie (ondanks de drukte) en weer zeer tevreden!! Mitchell bedankt 👍🏻)
    (Bewerkt op 17 mrt 2020)
  • Review door Margrita, Mijdrecht
    Beoordeeld op 14 aug 2016
    Indelen elektra nieuwe keuken + aanpassen bestaande elektra + repar...
    Wij hadden de opdracht op werkspot geplaatst en NextGenHome was 1 van de 3 vakmannen die had gereageerd. Per telefoon hadden wij aangegeven dat wij de volgende dag met vakantie zouden gaan maar dat we graag wilden dat hij een offerte kon maken voor onze vakantie en daarna kon beginnen. Dezelfde avond kwam hij het werk bekijken. Dat is nou zakelijk denken! Mitchell denkt met je mee maar forceert je tot niks. Hij communiceert goed per mail en berichtjes via de telefoon. Door wat omstandigheden is de 1e planning niet geheel gehaald maar de uiteindelijke deadline wel. Hij en zijn maatje Arni zijn hier heel professioneel mee omgegaan. Naast het elektrawerk hebben ze ook wat loodgieterswerk opgepakt; ze zijn erg flexibel. NextGenHome B.V. zouden we zeker aanbevelen bij anderen!
  • Review door Celeste, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 2 aug 2016
    Verschillende elektra werkzaamheden
    De klus bestond uit het vervangen van vrijwel alle oude bedrading, het uitbreiden van de groepen in de meterkast en het verlagen van bijna alle stopcontacten en schakelaars. Mitchell heeft dit professioneel en voor een hele nette prijs gedaan. Hij denkt erg goed mee met de klant en daarnaast is het gezellig om hem in de buurt te hebben bij het klussen. Voor advies (aansluiten inductiekookplaat) en gerelateerde klusjes (het boren van een gat in de gevel) is mitchell ook de juiste vakman.
  • Review door Thomas, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 jun 2016
    Monteren spotjes in plafond
    Zeer positief! Ik kan niet anders zeggen dat de klus zeer netjes gedaan is. Mitchell heeft continu uitgelegd wat hij ging doen. Zeer flexibel ook om in de avonduren te komen. Daarnaast is Mitchell ook iemand die keurig en respectvol omgaat met je inboedel. Erg tevreden dus en ik zou Mitchell absoluut aanraden!