Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door J., Amsterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2013
    Laminaat + ondervloer leggen
    Zeer tevreden over vakmanschap van Dave! Hij heeft laminaat gelegd in woning met moeilijke hoeken en bochten. Hij heeft dit zeer vakkundig opgelost. Laminaat ligt er strak in. Afspraken zijn goed nagekomen. Aanrader!
  • Review door Romy, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 dec 2012
    Laminaat leggen in woonkamer+2 slaapkamers Amsterdam
    Een enorm warme aanbeveling!: Vandaag hebben Ab en zijn collega laminaat gelegd in onze woning waar wij straks dankzij hun met heel plezier gaan wonen met ons aankomende eerste kindje. Nadat een andere opdrachtnemer het liet afweten, heeft Ab me uit de brand gered door op zeer korte termijn te kunnen komen leggen en mij op een geruststellende manier te woord staan aan de telefoon en zich enorm hulpvaardig op te stellen (zo hij heeft met zijn busje het laminaat voor mij opgehaald). Daarnaast dacht Ab met alles mee en heeft op eigen initiatief een betere ondervloer en plinten aangeboden tegen een gelijkwaardige prijs (ik had eigenlijk alles van de ikea uitgezocht). Mocht ik nog een keer moeten verhuizen of vrienden van mij hebben een nieuwe vloer nodig, ga ik zeker de Nederlandse Vloeren Centrale aanbevelen!! Fijne kerst jongens!Thanks a lot!! ps; foto is nog tijdens de werkzaamheden (het ligt er prachtig bij!)
  • Review door Cyril, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2012
    Laminaat + ondervloer leggen
    Heb op zondagochtend een opdracht geplaatst voor het leggen van een laminaatvloer. Binnen een half uur kreeg ik een offerte van de NVC en na het geven van de opdracht was Dave van de NVC aanwezig bij mij in de woning. De vloer is snel en vakkundig gelegd en ik zou de NVC en Dave zeker aanraden als je een vloer wil laten leggen.
    Beoordeeld op 17 dec 2012
    50m2 parket leggen in twee tranches
    Eerste tranche: keurig op tijd en een lastig stuk parket heel goed gelegd. Zaten twee kleine foutjes aan de randen, maar zonder gezeur oid snel aangepast. Tweede tranche: was mijn contactgegevens kwijtgeraakt en kon me dus niet laten weten dat afspraak ivm ziekte moest worden afgezegd. Echter volgende dag vervolgafspraak ingeroosterd en ook na autopech toch nog gekomen. Het resultaat is HELEMAAL top! Keurige randjes, ook het lastige hoekwerk goed gedaan. Heel aardig en meedenkend... ik weet wie ik zal vragen als er ooit weer een vloer moet worden gelegd.
  • Review door Richard, Amstelveen
    Beoordeeld op 13 dec 2012
    Laminaat in 4 kamers
    Ab en compagnon hebben in ons appartement een Ikea tundra laminaat, incl plinten gelegd. Het waas onze eerste opdracht via werkspot dus toch even spannend. Het is naar VOLLE TEVREDENHEID uitgevoerd. Niet alleen voor een hele mooie prijs, maar gewoon super netjes gewerkt. Ze maken gebruik van een laminaatknipper, dus weinig stof in huis. Bij ons ging het om iets minder dan 50 m², verdeeld over 5ruimtes. Een echte aanrader wat ons betreft. Achteraf is ook nog gebeld of alles naar wens is, ook erg netjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Noordwijk
    Beoordeeld op 13 dec 2012
    laminaat leggen
    's ochtends gebeld, 's middags alles klaar!!!! Netjes, keurig, goede communicatie. Ik ben zwaar onder de indruk van wat deze mannen hebben bewerkstelligd in zo'n korte tijd. Ze hebben me echt uit de brand geholpen. Goede prijs, een super aanrader.
  • Review door Joost, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 dec 2012
    Laminaat leggen en plinten
    Super netjes laminaat gelegd, afwerking tot in de puntjes verzorgd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bilthoven
    Beoordeeld op 6 dec 2012
    Barmhartige samaritaan gezocht die laminaat kan leggen
    De heren van de NVC hebben mij binnen één dag GIGANTISCH uit de brand geholpen. Ze zijn supersnel en leveren prachtwerk af. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor jullie broodnodige hulp. Mannen, bedankt!
  • Review door Dienie, Zwolle
    Beoordeeld op 21 nov 2012
    Laminaat leggen in woonkamer en 2 slaapkamers
    Mijn ervaring met de nvc is heel goed, de gemaakte afspraak werd nagekomen. Ht laminaat is gelegd in en halve dag, en ligt er netjes in. Ik zou de nvc aanraden aan iedereen die op zoek is naar professioneel gelegd laminaat! Je hebt er zelf geen omkijken naar en dat is prettig.