Zeer vriendelijk geholpen. Een duidelijke offerte zonder kleine regeltjes. Het was nogal een spoedopdracht en ook dit was geen probleem. Tijdens de inspectie hebben ze nog een aantal goede ideeen ingebracht. Fijn dat meedenken!
Appie en zijn 2 companen hebben mij erg goed geholpen. Erg vriendelijke, behulpzame, en uiterste bekwame mannen. Ze waren op korte termijn beschikbaar en zaten qua prijs onder die van andere aanbieders. Ze kwamen zelf ook met suggesties om bepaalde zaken nog mooier te krijgen. Een aanrader!
Mvg,
Jordy en Eefke uit utrecht
De communicatie met contactpersoon van NVC Ab verliep prettig. Ab is goed bereikbaar en heeft snel antwoord. De vloer is door Gerrit en Maarten gelegd en ligt er mooi bij. Ook nadat ik achteraf op twee plekken een kleine beschadiging op het hout ontdekt had is dit naar wens opgelost door de mannen. Prima werk verricht.
De laminaatvloer kon een dag eerder gelegd worden dan afgesproken. Het ging om een heel appartement van 55 m2. De heren begonnen om 11 uur en waren om 5 uur klaar. Supersnel en netjes!
Ook zijn er nog wat extra klussen gedaan zoals het afzagen van deuren en drempels gelegd. (Uiteraard wel tegen betaling)