Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie

Molenkamp | ICT - Beveiliging - Installatie beoordelingen (171)

• Review door Bart, Meteren
    Beoordeeld op 27 nov 2022
    Alarmsysteem: Camerasysteem, In overleg, Google Nest accesoires (ca...
    Zowel het aanbieden van de best passende oplossing, het installeren en het toelichten van onze nieuwe alarminstallatie verliepen soepel en goed. Keurig geïnstalleerd en we zijn dik tevreden. Het systeem dat is aangelegd bestaat uit sensoren, ruit/deurdetectie en camera’s. Daarbij een digitale deurbel. Dik tevreden!
  • Review door Arno, Bennebroek
    Beoordeeld op 14 okt 2022
    Netwerk kabel: Installeren; Computer
    Ik was zeer tevreden over de inzet van M-ICT. Het gaat om een professional met een brede deskundigheid. Onze opdracht betrof eigenlijk netwerkaansluitingen, maar bij nader inzien wilden we ook graag een stopcontact en een schakelaar laten verplaatsen. Dat deed hij net zo graag. Behalve de uitstekende prijs, vond ik het vooral fijn dat elke nieuwe aansluiting uitgebreid werd getest en doorgemeten. Niet alleen de netwerkbekabeling, maar ook elektra. Daarnaast kregen we Cat. 7 bekabeling omdat de Cat. 6a op was, voor dezelfde prijs. Echt super, heel sympathiek, rustig en beheerst.
  • Review door Audrey, Zoetermeer
    Beoordeeld op 6 okt 2022
    Netwerk kabel: Installeren; Datakabel Cat6
    Snelle reactie, fijne communicatie en prima werk geleverd! 3 x UTP CAT6 getrokken door loze leidingen en afgemonteerd op een switch in de meterkast. In de kamers netjes op een inbouw WCD. Meterkast ziet er strak uit.
  • Review door JH, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 sep 2022
    Intercom of deurbel: Reparatie; Intercom met video
    Ik zou M-ICT zeker aanraden. Echt vakwerk, goede communicatie. Meerdere opties besproken en het werk is precies zo uitgevoerd. Beste ervaring op werkspot.
  • Review door Yasmine, Den Haag
    Beoordeeld op 24 sep 2022
    Netwerk kabel: Installeren
    Heel goed. Robert dacht deskundig mee toen we tegen een probleem aanliepen en kwam met een professionele oplossing om het toch voor ons te laten werken. De afwerking was erg netjes en hij was binnen no-time klaar. Absoluut een aanrader!
  • Review door Jason Bentrup, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 sep 2022
    Intercom of deurbel: Reparatie; Intercom (alleen geluid)
    Robert showed up and immediately found the issue with our intercom and fixed it. He communicated well, and was professional. We would definitely hire him again in the future!
  • Review door Martijn Boonstoppel, Barendrecht
    Beoordeeld op 6 sep 2022
    Netwerk kabel: Installeren; Superwifi
    Robert Molenkamp heeft de gevraagde ondersteuning ten aanzien van verbetering wifi in huis uitgevoerd naar volle tevredenheid. Communicatie naar aanleiding van zoekopdracht was prettig en afspraken zijn nagekomen. Kortom, een tevreden klant.