GE, Rotterdam
het was een fijne samenwerking Gr marco
Reactie geplaatst 30 okt 2015MB totaal service
het was een fijne samenwerking Gr marco
Reactie geplaatst 30 okt 2015Reactie op Sauswerk gehele woning + trap, De Reactie van Martin is onterecht want het sauswerk is perfect gedaan zoals martin zelf zegt in verschillende smsjes naar mij toe, ik heb dit zwart op wit staan. De trap was in eerste instantie niet goed geverfd door mijn zoon omdat hij van wit naar bruin moest. Dit hebben wij de tweede keer hersteld, wij hebben hier ook fotos van. Dat de verf in de kast is terecht gekomen komt door het feit dat er scheuren + gaten in de trap zitten. En wij dit van te voren duidelijk hadden aangegeven. De laminaat vloer heeft mijn zoon afgenomen met S Marc , Omdat er spettertjes verf om het parket lag, Mijn zoon heeft nog zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij het parket heeft afgenomen met S marc. Ik heb aangeboden om dit te vergoeden, Maar Martin zei dat als ik 30,50 zou overmaken voor parket olie, de zaak daarmee zou worden afgesloten. En hij mij een cijfer zal geven van een 9.5. Ook hier heb ik bewijs van dat het zwart op wit staat. Ik denk zelf dat Martin geld terug wilde hebben om de rest van zijn woning in te richten. Mvg Marco Baan
Reactie geplaatst 13 mei 2015