MB totaal service

MB totaal service beoordelingen (76)

• Review door Tico, Diemen
    Beoordeeld op 18 apr 2017
    Verwijderen tegelvloer
    Marco is erg bekwaam in zijn werk, kwam zijn afspraken na, communiceert makkelijk. Werkt goed en kom zijn afspraken na. Kan hem zeker aanbevelen. Top!!!!
    (Bewerkt op 4 mei 2017)

prettige samenwerking

Reactie geplaatst 4 mei 2017
  • Review door Raymond, Almere
    Beoordeeld op 21 feb 2017
    behang verwijderen 35 m2
    MB totaal service heeft uitmuntend de klus geklaard naar volle tevredenheid. Marco is een aardige man en doet wat ie zegt en beloofd. Hij is punctueel was op de afgesproken tijd aanwezig. Hij overlegt nog voordat hij begint zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Hij is duidelijk. Kortom MB totaal service staat vanaf nu in contactpersonen als ik een klus te doen heb dan laat ik deze uitvoeren door MB totaal service. Aanrader !!!!
  • Review door saskia, Den Haag
    Beoordeeld op 8 jan 2017
    schilderen keuken
    Prima werk, snel en netjes
  • Review door Auk, Leiden
    Beoordeeld op 29 dec 2016
    Plafonds witten
    Top! Marco en zoon zijn harde werkers, weten waar ze mee bezig zijn en leveren goed werk af. Ruim op tijd klaar, prettig in de omgang en alles na afloop keurig opgeruimd.
  • Review door Elly, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2016
    Witten plafond ongeveer 40 m2
    Marco en zijn zoon hebben keurig en volgens afspraak gewerkt. Ziet er Perfekt uit.! Zeker aan te raden.
  • Review door J.I., Voorburg
    Beoordeeld op 13 okt 2016
    Schilderen keuken ongeveer 20 m2
    Snel contact en de opdracht werd, na vooraf de klus nog even bekeken te hebben, binnen 2 dagen uitgevoerd. Er werd netjes en vlot gewerkt en het eindresultaat was prima. Weer een fijne frisse keuken! Ik zou MB totaal service zeker aanraden!
  • Review door Margit, Culemborg
    Beoordeeld op 1 jun 2016
    Verven woonkamer plafond en muren (wit)
    Marco is een professional en heeft goed werk afgeleverd. De communicatie hierover was ook zeer prettig, hij reageert snel en komt met vakkundig advies. Wat ons betreft een vakman.
  • Review door a m j, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2016
  • Review door Manuel, Utrecht
    Beoordeeld op 15 mrt 2016
  • Review door Sylvia, Rijswijk
    Beoordeeld op 3 mrt 2016
    SPOED 1 wand witten voor op te leveren kantoor.
    Marco heeft op zeer korte termijn een muur voor mij gewit van een kantoor dat opgeleverd moest worden. Dit heeft hij uiterst netjes gedaan, de muur is weer in oorspronkelijke staat teruggebracht en het kantoor is spik en span opgeleverd. Hij was goed bereikbaar en werkt precies volgens afspraak. Zeer vriendelijk en flexibel, prettig om zaken mee te doen. Aanrader voor uw schilderwerk!