Max Klussen en Onderhoud

Max Klussen en Onderhoud beoordelingen (67)

• Review door Tom, Nijmegen
    Beoordeeld op 28 dec 2017
    Stucen Nijmegen
    Ik kan Max aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Teun, Doetinchem
    Beoordeeld op 24 dec 2017
    glad stukken wand woonkamer
    Max is een kunstenaar op zijn (stuc)gebied. Hij levert superstrak werk en daarnaast is hij betrouwbaar en komt hij zijn afspraken perfect na. Onze volgende klus is definitief weer voor Max
  • Review door Dorien, Wilp
    Beoordeeld op 20 nov 2017
    keuken stucen
    Max is een aardige man, die hard werkt. Hij houdt zich aan gemaakte afspraken. Daarnaast levert hij prachtig werk af voor een goede prijs. Hij werkt heel netjes en secuur. Mochten wij weer een stucadoor nodig hebben dan bellen we hem zeker en wij zullen hem ook aanbevelen bij anderen.
  • Review door sebastiaan, Nijmegen
    Beoordeeld op 9 nov 2017
    Stukadoren
    Max heeft bij ons in 1,5 dag de hele bovenverdieping gestuukt. Het was een spoedklus en hij heeft het perfect gedaan. De muren zijn helemaal strak en hij heeft het ook keurig netjes opgeruimd, niks geknoeid. Wij zijn zeer tevreden en zouden hem direct weer benaderen!
  • Review door T. Tovmasyan
    Beoordeeld op 5 nov 2017

Ik heb saus klaar stucwerk gedaan.

Wat een hardewerker! Zo'n 270 m2 stukwerk gedaan in een zeer korte tijd. Spiegelgladde muren en plafonds. Max komt zijn afspraken na . Max geniet ook van zijn werk en dat is terug te zien aan het resultaat. Een aanrader. Bedankt Max
    (Bewerkt op 7 nov 2017)
  • Review door Arsen
    Beoordeeld op 3 nov 2017

Betegelen woonkamer en badkamer, hele huis gestuct incl. Schilderwerk hele huis.

Max komt zijn afspraken netjes na. Hij heeft mijn hele huis gestuct en geschildert ook betegelen van woonkamer ging prima. Resultaat is uitstekend en is niet duur. Voor de volgende klus ga ik hem zeker benaderen.
    (Bewerkt op 7 nov 2017)