Max Klussen en Onderhoud

Max Klussen en Onderhoud beoordelingen (67)

• Review door MHJ, Gemert
    Beoordeeld op 27 nov 2019
    Stucen: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Hij levert mooi werk af. Glad stucwerk. Werkt netjes, is vriendelijk en rustig aanwezig.
  • Review door Niels, Utrecht
    Beoordeeld op 27 okt 2019
    Stucen: 23 m2 wanden
    Max heeft uitstekend werk afgeleverd! Communicatie was prima, werk was op tijd af en dat terwijl wij overdag gewoon moesten werken.
  • Review door Hilco, Overasselt
    Beoordeeld op 18 okt 2019
    Stucen: 20 m2 wanden
    Topgast, zeer correct en beleefd. Heel strak werk tegen zeer acceptabele kosten.
  • Review door Fortunata, Nijmegen
    Beoordeeld op 15 okt 2019
    Stucen: 50 m2 wanden
    Max komt zijn afspraken na en komt op tijd. Een vriendelijke en rustige man. Levert kwaliteit en werkt netjes. Zeker een aanrader als je een stukadoor zoekt.
  • Review door Gerard, Boxmeer
    Beoordeeld op 9 jun 2019
    Stucen: 160 m2 wanden
    werkt precies en heel netjes, werkt met passie voor zijn vak.
  • Review door s., Nuenen
    Beoordeeld op 22 apr 2019
    stukken 500m2 oud huis .
    Wij zijn via werkspot bij Max uitgekomen en hij heeft in de eerste fase van onze renovatie de hele bovenverdieping en de hal + toilet gestuct. Max werkt heel erg netjes, levert top werk af en is ook heel vriendelijk en gezellig! Zeker een aanrader om hem uw klus uit te laten voeren. De rest van ons huis zal zeker ook door Max gedaan worden.
  • Review door Nick, Sint Anthonis
    Beoordeeld op 17 mrt 2019
    Stucen: 250 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    Onlangs heeft Max onze benedenverdieping gestukadoord. We hadden door omstandigheden snel een stukadoor nodig en kwamen via werkspot in contact met max. Hij kon gelukkig heel snel beginnen en hij heeft super werk afgeleverd. We zijn heel erg blij met het resultaat! Nogmaals bedankt voor alles.
  • Review door Elves, Venray
    Beoordeeld op 12 feb 2019
    Slaapkamer glad stuccen 35m² Wand + 15m² plafond.
    Max heeft onze slaapkamer gestuct. In totaal 50 m². Uitstekend werk geleverd, in elke hoek gaas en super strak. Echt een vakman. Werkt netjes, vriendelijk en betrouwbaar. Max was de 4de stukadoor die wij de laatste 8 jaar over de vloer hebben gehad. Hadden we hem maar eerder gevonden. Veruit de beste! Max heeft ook ongevraagd het prutswerk van een van de vorige stukadoors herstelt. De volgende klus gaat zeker naar Max!

Hartelijke bedankt voor jullie positieve review.

Reactie geplaatst 12 feb 2019
  • Review door Frank, Duiven
    Beoordeeld op 25 nov 2018
    Woonkamer en keuken stucen
    Via Werkspot aan Max Klussen en Onderhoud gekomen. Zeer tevreden. Super netjes gewerkt. Snelle service. Uiterst tevreden over het werk en het contact! In de toekomst mag hij zeker bij ons terug komen.
  • Review door Corine, Nijmegen
    Beoordeeld op 11 nov 2018
    Woonkamer glad stucen
    Wat een goede vakman! Het stucwerk is prachtig geworden en het is ook heel netjes opgeleverd. Bij een volgende klus weten wij wie we benaderen.