MAIT Company

MAIT Company beoordelingen (67)

• Review door roel, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 okt 2024

Thermostaat: Slimme thermostaat; Installeren

Mo is een deskundige vakman, is snel en geeft goed advies.

Beste Roel, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

Beoordeeld op 16 okt 2024

Vloerverwarming: Onderhoud

Mo is een prima monteur. Reageerde snel voor een afspraak, kon checken of vloerverwarming goed functioneerde (was zo) en kon me wat nuttige tips geven. Hanteert normale prijs (bij vergelijkbare aanbieders al gauw 50% meer kwijt).

Beste Klant, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

Beoordeeld op 14 okt 2024

CV ketel repareren: Op zeer korte termijn vervangen Intergas Kombik...

Snel een scherpe offerte gekregen. Ik moest een vervanging van mijn CV ketel op afstand regelen. MAIT organiseerde een afspraak met mijn huurders. Binnen een dag was alles geregeld. Mijn huurders lieten mij weten dat de installateur vriendelijk was en uitstekend werk heeft verricht.

• Review door Klant van MAIT Company
    Beoordeeld op 15 jul 2024

Vervangen inlaat combinatie

Snelle communicatie, netjes gewerkt.

• Review door Jay
    Beoordeeld op 8 jul 2024

Verstopping plus leiding werk

Ik had zelf geprobeerd om een verstopping te verhelpen , vervolgens gehele leidingen niet meer in elkaar met lekkages erbij . Mohammed is een betrouwbare jongeman die alles heeft verholpen Helaas paar dagen later weer verstopt ( door eigen toedoen in verleden teveel ontstoppers gebruikt ) Mohammed kwam na 1 appje gelijk weer terug . En alles loopt weer perfect !!! Ik wil hem zeer zeker aanbevelen wanneer je een betrouwbare loodgieter zoekt ! Mohammed nogmaals enorm bedankt ! En tot september voor aanbouw nieuwe badkamer

Beste Jay, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

Beoordeeld op 7 jul 2024

Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair verwijderen, Sanit...

Snelle reactie, snelle uitvoering en goede communicatie!
  • Review door ANDRE AND BOB
    Beoordeeld op 4 jul 2024

Manual radiator valve replacement for Thermostatic Radiator Valve

Excellent work, quick, attentive and helpful. He replaced the manual valves on my water heater with thermostatic valves, without making a mess in the apartment or leaving anything dirty. Very polite and professional. EXCELLENT JOB. RECOMMENDED. If I ever needed another job done in my apartment, I would definitely hire him again.

Beste Andre en Bob, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo