MAIT Company

MAIT Company beoordelingen (67)

Beoordeeld op 11 dec 2024

Radiatorkranen: 5 kranen; Vervangen

Mohamed and his colleague did a great job for me. Couple of things I really appreciated were: - He came over to 'scope' the job before he did it to discuss and see exactly what was needed - He asked me if I was sure the job was necessary and made sure that I considered (cheaper!) alternatives before proceeding - Showed up on time - Took time to explain stuff - Asked about my preferences throughout the job
  • Review door Mariël, Utrecht
    Beoordeeld op 8 dec 2024

CV ketel repareren: Lekkage aansluiting leiding warmwatertap

Fijn contact en kundige mannen. Hebben het probleem snel gevonden en opgelost.
  • Review door Dean, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 dec 2024

Waterleiding en riolering: Stadsverwarming aan en afvoer verleggen...

Bekwaam, betrouwbaar en betaalbaar. Bovendien flexibel en neemt je mee in de werkzaamheden. Schakelt uit zichzelf met evt andere klussers aan je huis. Zeer aan te bevelen. Zou hem zeker weer inschakelen voor toekomstige loodgieter klussen.

Hi Dean, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

Reactie geplaatst 7 dec 2024
  • Review door Klant van MAIT Company
    Beoordeeld op 23 nov 2024

Tado thermostaat installeren

Snel en vakkundig
  • Review door Elke, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2024

Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Radiatoren repareren

Communicatie duidelijk en snel. Meteen langs kunnen komen en klus meteen gesignaleerd en opgelost. Zal zo MAIT weer vragen.

Beste Elke, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

Reactie geplaatst 21 nov 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 18 nov 2024

Radiatioren plaatsen of vervangen: Electrische verwarmingsklep plaa...

Beste Klant, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens was. We hebben u een toelichting gegeven over de misverstanden we begrijpen uw zorgen en zouden dit graag verder toelichten. Neem gerust contact met ons op via werkspot , zodat we een oplossing kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Mo

• Review door Steven Commandeur, Zwaag
    Beoordeeld op 16 nov 2024

Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren; Leidingen of...

Niks dan lof over MAIT Company. Ik werd snel en professioneel geholpen. Ik zal ook in de toekomst weer gebruik maken van hun service!

Beste Steven, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

• Review door Paola, Haarlem
    Beoordeeld op 16 nov 2024

Thermostaat: Digitaal; Installeren

Aardige en vakkundige man. We zijn snel geholpen voor een redelijke prijs.

Beste Paola, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 3 nov 2024

CV-ketel: Installatie; Woonkamer

Uitstekend geholpen door Mohammed. Afspraak was snel gemaakt. Hij was keurig op tijd. Netjes en correct in de omgang. Hij heeft goed werk afgeleverd en precies zoals afgesproken.

Beste Klant, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo

• Review door Ruby, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 nov 2024

Radiatorkranen: 1 kraan; Vervangen

Snelle reactie en goed werk! Aanrader

Beste Ruby, Hartelijk dank voor je recensie! We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Mo