Loodgieterbedrijf Westland

Loodgieterbedrijf Westland beoordelingen (176)

• Review door A, Spijkenisse
    Beoordeeld op 22 jan 2022
    Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren
    s' avonds op werkspot geplaatst, de volgende ochtend had ik een nieuwe kraan. Perfect geregeld! Volgende keer zeker weer bij Loodgietersbegrijf Westland. Ik raad het iedereen aan @
  • Review door J, Teteringen
    Beoordeeld op 15 jan 2022
    Kraan: 4 kranen; Keuken, Badkamer, Toilet, Buiten; Kranen repareren
    Zeer prettige uitvoering van diverse loodgietersklussen in huis. Goede communicatie van tevoren en tijdens uitvoering. Werkt netjes en snel en ziet onverwachte moeilijkheden als een uitdaging.
  • Review door Lisa, Den Haag
    Beoordeeld op 14 jan 2022
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangen
    Goed! Woensdagavond de opdracht geplaatst, donderdag kwam hij al langs om de maten etc op te meten. Donderdagavond hadden we al een prijsopgaaf en vrijdag werd het toilet al vervangen. Echt hele goede service en hartstikke vriendelijk!
  • Review door Kenny, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 jan 2022
    Kraan: 1 kraan; Badkamer, Toilet; Kranen installeren
    Kraan van de wastafel moest worden vervangen en er moest een koppeling geplaatst worden. Afspraak was snel gemaakt en de monteur kwam direct de volgende middag langs. Voor een mooie prijs heeft hij de kraan netjes en snel geplaatst. Een dikke tien voor deze topper!
  • Review door Bertjan, Amersfoort
    Beoordeeld op 12 jan 2022
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren, Kranen aanschaffen
    Kraan keurig geïnstalleerd. Tijdens installatie kwam er een klein puntje naar voren dat toch anders moest door de situatie. Dit is uiteindelijk alsnog goedgekomen, welliswaar niet zoals bedoeld was maar hier was niks aan te doen en is uiteindelijk toch netjes geworden. Prima afspraken te maken en vlotte communicatie.
  • Review door Paul, Den Haag
    Beoordeeld op 11 jan 2022
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Fijne communicatie en goede reparatie. Bij een volgende lekkage weet ik wie ik moet bellen.
  • Review door Hans, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 jan 2022
    Waterleiding en riolering: Condensafvoerpijp opnieuw zetten; Leidin...
    Deze loodgieter is echt een aanrader! Heel vriendelijke man, enorm goede communicatie over het probleem en hij heeft onwijs zijn best moeten doen om het probleem op te lossen. Ik zeg eerlijk, wij hadden er zelf aan zitten knutselen waardoor het bijna niet op te lossen was. Maar hij heeft hemel en aarde bewogen, zelfs nog snel spullen gehaald, en het is hem gelukt! Superblij mee en hij staat nu in mijn telefoonnummerlijst voor als ik nog eens iets heb. Bedankt Loodgieterbedrijf Westland!