Loodgieterbedrijf Westland

Loodgieterbedrijf Westland beoordelingen (176)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 26 feb 2022
    Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren, Kranen aanschaffen
    De klus bleek lastiger te zijn dan gedacht maar werd alsnog goed opgelost. Een flexibel en betrouwbaar bedrijf. Communicatie uitstekend, snelle reactie en houdt zich aan afspraken. Wat mij betreft een aanrader.
  • Review door Peter, Schiedam
    Beoordeeld op 17 feb 2022
    Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen repareren
    Top geregeld. Binnen 5 minuten nadat de opdracht stond, gereageerd. Nadat ik in zee wilde, is er direct contact opgenomen. Stelde goeie vragen, voordat we gaan vervangen, eerst kijken of het wel aan de kraan ligt of dat het een algemeen probleem is. Nog dezelfde avond konden we weer met warm water douchen. Wil hem graag aanraden!!
  • Review door Rainon, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 10 feb 2022
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Hele aardige gozer! Is gelijk komen kijken, duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren. Dag erna stond er een mooi kraantje, precies zoals we wilde hebben. De volgende klus wordt zeker weer via Loodgietersbedrijf Westland ingevuld! Ik raad iedereen aan om je klussen via hen in orde te maken!
  • Review door Mehmet, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 feb 2022
    Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen repareren
    Goed communicatie, hij had veel geduld met mijn vragen. De klus was professioneel gedaan. Aanrader!
  • Review door Aletta, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 25 jan 2022
    Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren
    Douche mengkraan vervangen. Super aardige monteur, snelle komst en uitstekend werk! Ga jullie nummer in mijn bestand zetten voor de toekomst!