Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Mary-Ann, Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 mei 2019

Voor en achtertuin opnieuw bestraten en een nieuwe schutting plaatsen

Onwijs aardige en zeer plezierige mannen. Werken enorm hard en voeren hun werk goed en netjes uit. De communicatie met Dirk vooraf was perfect, geven goeie tips en ideeën en denken met je mee. Het zijn duidelijk vakmannen met veel kennis en ervaring. Heren, super bedankt voor wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik ben echt onwijs blij met het eind resultaat!!!!
  • Review door Thomas, Alblasserdam
    Beoordeeld op 3 mei 2019

Tuin aanleggen: 44 m2; Nieuwe tuin aanleggen met bestrating

In goed overleg een afspraak kunnen maken op korte termijn. De mannen denken met je mee en leveren goed werk af. Daarnaast ruimen ze alles netjes op voor ze weggaan. Oftewel, goed werk geleverd voor een goede prijs!
    (Bewerkt op 5 mei 2019)

Dank je wel Thomas !

Reactie geplaatst 5 mei 2019
  • Review door Kolinda, Dordrecht
    Beoordeeld op 8 feb 2019

Tuin ophogen 1000m2

Dirk denkt mee, geeft tips, levert keurig werk af.
  • Review door Debby, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 jan 2019

Krulwilg uit tuin verwijderen

Snelle reactie op opdracht en vragen m.b.t. de uitvoering. Bereidheid en flexibiliteit om de situatie ter plekke te komen beoordelen. Nette prijsafspraak, die ook wordt nagekomen. Geen verrassingen achteraf. Opdracht kon op korte termijn worden ingepland. Klus vakkundig en snel uitgevoerd, alles netjes afgevoerd en aangeveegd. Vriendelijke mensen die met alle geduld van de wereld hebben gewacht en meegedacht over een oplossing toen het toegangshek naar onze tuin vast bleek te zitten en de klus vertraging op liep. Kortom: zeer tevreden en zeker aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 20 nov 2018

Terras tegelen

Toffe lui! Harde werkers! Ons terras ligt er super strak bij nu.
  • Review door esther, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 15 nov 2018

tegels 80 x 80 leggen 15 stuks in de tuin

Dirk heeft een mooi pad aangelegd voor ons, van 80 x 80 tegels. Dirk communiceert helder en duidelijk, komt afspraken na en is prettig in de omgang. Aanrader!
  • Review door Marjolein, Breda
    Beoordeeld op 9 nov 2018

Platanen en berk snoeien

Super snelle reactie op opdracht. Goede afstemming over taken en opdracht. Duidelijk advies over eventuele extra klussen in de tuin. Mocht ik nog eens een klus hebben in de tuin dan ga ik dirk zeker weer vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 7 nov 2018

Borderrand aanleggen

(Bewerkt op 28 apr 2024)
  • Review door Mark, Papendrecht
    Beoordeeld op 29 okt 2018

snoeiwerkzaamheden

Hele goede ervaring met Dirk! Gezellige en vakkundige man die zich aan de afspraken houdt. De klus was wat groter dan verwacht en Dirk was eerlijk mbt de prijs. Tijdens snoeien netjes alles uitgelegd hoe bepaalde (fruit)bomen gesnoeid moesten worden en waarom. Netjes alles afgevoerd. Dirk zal ik in de toekomst zeker weer inschakelen voor andere klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 25 sep 2018

voortuintje aanleggen

Aardige mensen en prima resultaat. Wij zullen het wel anderen aanbevelen.
    (Bewerkt op 22 sep 2022)