Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Cor, Kerkdriel
    Beoordeeld op 17 aug 2012

Rooien en afvoeren coniferen.

Bij mij moesten 23 stuks coniferen worden gekapt,afgevoerd en de stronken uit de grond worden gefreesd. Om te beginnen werd ik de volgende dag na mijn mail na Lavande al teruggebeld. Netjes en ik werd weer netjes teruggebeld nadat Lavande wist wanneer de klus werd uitgevoerd. Op de dag van de klus waren de mannen netjes op tijd en na een bakje koffie werd er begonnen. Het gas ging er meteen op en ze werkten snel, secuur en ze wisten onderling precies waar ze mee bezig waren. Ik sjouwden de takken mee naar boven waar ze de versnipperaar in gingen. Het neerhalen van de bomen ging heel goed en ze vielen precies waar ze ze hebben wilden en daarmee lieten ze hun vakmanschap zien.De gesnipperde bomen werden meegenomen en nadat dat gebeurd was kwam een andere collega met de frees de tuin in om de stronken uit de grond te fresen.Daarna werd de tuin netjes schoongemaakt en aangeharkt. Dirk petje af voor de opdracht uitvoeren, goede vakman, gezellig gewerkt en boven mijn verwachtingen.Als ik weer eens wat heb dan neem ik zeker contact op. Groetjes Cor van Dongen, Kerkdriel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 14 aug 2012

Kappen kronkelwilg in voortuin Leiden

Prettige mensen, echte vaklui, werken snel en alles volgens afspraak.
  • Review door Ton, Rotterdam
    Beoordeeld op 12 aug 2012

bomen rooien

Volgens afspraak , vakwerk geleverd, zou ze bij anderen aanbevelen!
  • Review door Mark, Dordrecht
    Beoordeeld op 11 aug 2012

Snoeien boom in achtertuin

Snel en vakkundig uitgevoerd. Duidelijke en heldere afspraken en absoluut aan te bevelen!
  • Review door Geertje, Den Haag
    Beoordeeld op 10 aug 2012

Boom kappen

Nadat 2 andere bedrijven het niet gelukt is om de boom verwijderen, hebben Dirk, Erik en Jacob deze klus binnen goed en wel 3,5 uur perfect uitgevoerd! Precies op tijd, goed materiaal en een ontzettend goed humeur! Mooi om te zien hoe ze perfect weten waar ze mee bezig zijn, echte vakmannen. Ik zou ze absoluut aanraden voor het kappen van een boom (ook voor andere tuin/plant zaken overigens), zeker op moeilijker te bereiken plekken waar boomklimmers nodig zijn!
  • Review door Joep, Zevenbergen
    Beoordeeld op 6 aug 2012

Rooien 30 jaar oude eik in achtertuin

Vlotte aardige tweemans ploeg heeft de klus in no-time geklaard Dirk en Erik bedankt!
  • Review door J, Den Haag
    Beoordeeld op 1 aug 2012

Speelgras zoden leggen+ aarde

Bij dit bedrijf overheerst vakmanschap. Veel ervaring en prettig omgang. Schappelijk geprijst en geen flauwekul Wij vinden dit bedrijf een aanrader Vr gr Fam Reuser
  • Review door Martine, Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 jul 2012

Snoeien ceder en kappen esdoorn

Ik raad Lavande aan. De opdracht is snel en conform planning uitgevoerd. De offerte en de factuur waren duidelijk en verzorgd.
  • Review door Leo, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 24 jun 2012

Coniferenhaag verwijderen

Zeer goed en deskundig uitgevoerd. Omdat de coniferenhaag via de oprit van de buurman moest worden verwijdert, moest er schade vrij worden gewerkt. Dit is zeker gelukt, de buurman had geen klachten! En ik uiteraard ook niet: prima werk !
  • Review door Ed, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 23 jun 2012

Boom snoeien

We moesten wel een paar weken wachten voordat de er een gaatje in de agenda was, maar de klus is netjes, vlot en vakkundig uitgevoerd. Aardige lui met duidelijk verstand van zaken. De afgezaagde takken in een grote versnipperaar, met de bladblazer en bezems verder alles netjes opgeruimd. Prima.