Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Magda, Dordrecht
    Beoordeeld op 6 okt 2014

Boom snoeien In Papendrecht

Fijne mensen om zaken mee te doen. Netjes, betrouwbaar, veilig. Aanrader!
  • Review door Jacco, Dordrecht
    Beoordeeld op 19 sep 2014

Graszoden leggen

Flexibel, vriendelijk en net stuk gras opgeleverd. Bij verdere aanleg van de tuin zullen we lavande weer inschakelen.
  • Review door Paul van den Brink, Den Haag
    Beoordeeld op 4 sep 2014

Snoeien vuurdoorn

Deskundig, efficient, sympatiek, alles precies volgens afspraak, geeft bruikbaar advies: de heer Hoek is een echte vakman! Bij ons heeft hij en zijn vader een geweldig resultaat gerealiseerd - onze vuurdoorn is zeer bekwaam gesnoeid.
  • Review door Esther, Dordrecht
    Beoordeeld op 6 mrt 2014

Grote tuinrenovatie

Voorbereidende activiteiten: Netjes volgens afspraak langsgekomen om de tuin te bekijken en binnen 2 dagen een uitgebreide en gedetailleerde offerte ontvangen. Uitvoering: Hard en netjes gewerkt, meegedacht in mogelijkheden. Alleen maar vrolijk meegemaakt, prettig persoon. Afsluitende werkzaamheden: Alles netjes afgewerkt, alle afval netjes afgevoerd, tuin opgeleverd zoals wij dat wilden binnen opgegeven tijd. Betaling en afwikkeling: Geen verrassingen door de gedetailleerde offerte, prijsstelling in vergelijking met andere offertes is erg concurrerend. Professioneel en sympathiek hoveniersbedrijf, zeer aan te raden.
  • Review door Ed, Den Haag
    Beoordeeld op 28 feb 2014

Vervangen schutting over 15,00 m.

De firma Lavande heeft netjes binnen de opdracht en conform afspraak een mooie schutting geplaatst. Er is mee gedacht en men heeft zich flexibel opgesteld wat betreft het tijdstip van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden.
  • Review door Piet, Ridderkerk
    Beoordeeld op 20 feb 2014

35 m2 bestrating

Perfecte aanleg van achter tuin en het plaatsen van een schutting en poort, deze mensen van Lavande hebben deze klus perfect gedaan, extra werkzaamheden was geen enkel probleem, dit bedrijf is niet de goedkoopste maar is absoluut een aanrader voor al uw tuin werkzaamheden,kortom zeer prettige mensen om mee te werken. P.de Beeld Ridderkerk
  • Review door Tom, Papendrecht
    Beoordeeld op 6 feb 2014

Achtertuin bestraten incl bandjes plaatsen

We hebben onze achtertuin door Lavande aan laten leggen. We hadden zelf een ontwerp gemaakt en Dirk had hier nog een aantal goede tips bij om het ontwerp beter te maken en heeft ons op punten gewezen waar we zelf niet aan hadden gedacht. We hebben zelf voor de materialen gezorgd, vervolgens is in 1,5 dag de gehele tuin bestraat en is er 1,5m3 tuinaarde ingereden en verdeeld. Wij kunnen nu als finishing touch de beplanting gaan bedenken, en ook hier heeft Dirk zijn hulp bij aangeboden. Er wordt werkelijk keihard doorgewerkt en het resultaat is verbluffend mooi. Onze voortuin zal later dit jaar ook aan de beurt zijn en dan zullen we zeker weer bij Lavande aankloppen!
  • Review door Jan, Gorinchem
    Beoordeeld op 28 jan 2014

Coniferen rooien/ schutting plaatsen

Januari 2014: We hebben bijna 20 reacties mogen ontvangen op onze klus: 16 coniferen rooien, afvoeren en nieuwe schutting plaatsten. Dirk Hoek van Lavande sprong door zijn offerte en prettige manier van reageren/ communiceren hier direct uit. Hij is niet de goedkoopste maar wij hebben absoluut geen spijt dat wij hem gekozen hebben. Hij heeft samen met zijn vader prima werk geleverd. Het zijn aardige nette mensen, werken hard, denken graag met je mee en geven goed advies. Ik zou Lavande zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 25 jan 2014

Vervangen 4 schuttingpalen van hardhout

Ik ben voorzien van prima advies en het werk is vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd. Ik zou deze vakman van harte aanraden.
  • Review door Tom, Papendrecht
    Beoordeeld op 9 jan 2014

Afvoeren ca 59 hele (grind)tegels + gebroken stukken

Vandaag heeft Dirk zoals afgesproken al de grindtegels en het bijbehorende puin opgehaald en afgevoerd. Nog binnen de week waarin ik de opdracht op werkspot heb geplaatst! Grote klasse!