Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Inger, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 feb 2015

Bomen snoeien

Buitengewoon tevreden! Vakkundig en ook de rommel wordt keurig opgeruimd. Een absolute aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 19 feb 2015

Tuin moet een keer goed/professioneel gesnoeid worden

Gedreven aanpak, alles in de tuin is goed onderpanden genomen. Veel tips gedeeld over onze planten en bomen. Alles ook weggebracht en de tuin schoon opgeleverd. Duidelijk en snelle keurige offerte. Wij zijn zeer tevreden en zullen deze meneer graag weer terughalen als in het najaar de tuin weer moet worden gesnoeid.
    (Bewerkt op 1 aug 2023)
  • Review door Githa, Ridderkerk
    Beoordeeld op 16 feb 2015

Boom afzagen en afvoeren

Vandaag kwamen ze om onze berk van 13 meter hoog uit de tuin te halen. Erg goed contact gehad via mail en telefoon. De berk is netjes weggehaald en hebben alles weer netjes achtergelaten en de resten meegenomen. Wat een harde werkers en hebben er ook echt verstand van en nemen er de tijd voor. Wij zijn zeer tevreden!
  • Review door Angeline, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 13 feb 2015

Tuin hek/poort plaatsen

We hadden een oproep geplaatst voor het plaatsen van een nieuwe tuin poort. Dirk is op korte termijn langs gekomen en heeft mee gedacht over een efficiënte oplossing. Uiteindelijk heeft hij ons kosten bespaart door de oude poort zeer netjes te repareren en te verstevigen. Het eind resultaat ziet er top uit en is bovendien snel gedaan. We zijn erg tevreden en zullen indien nodig Dirk zeker weer inzetten.
  • Review door Margot, Schiedam
    Beoordeeld op 13 feb 2015

schutting herstellen

Snel en goed gedaan.
  • Review door Elmar, Den Haag
    Beoordeeld op 10 feb 2015

Vervangen 11 bankirai palen (ingegraven) en monteren aan bestaande...

Dirk heeft uitstekend werk geleverd. Ondanks de koude heeft hij de opdracht netjes en snel afgerond. Tegenslagen (zoals palen zaten vast in beton en schuttingen veel meer begroeid dan hij had gedacht) heeft hij zelf opgevangen. Meerwerk heeft hij tegen redelijke tarieven uitgevoerd.
  • Review door Karin, Spijkenisse
    Beoordeeld op 29 jan 2015

afvoeren liguster haag 9 meter is reeds gerooid

Positief, snel en duidelijk. Netjes opgeruimd. Gaf ook wat extra advies mbt rest van onze tuin. Harde werkers.
  • Review door Leon, Dordrecht
    Beoordeeld op 21 jan 2015

Snoeien verwijderen coniferen

Deze mannen zou ik u zeker aanbevelen. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar en flexibel. We zagen erg tegen de klus op omdat de coniferen veel te hoog en te vol waren. Ook dachten we dat het in de kosten veel hoger uit zou komen. Dit viel erg mee. De mannen hadden alles binnen een dag weg. Werken alles netjes af en voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen dus!!! Wij zijn erg blij, bedankt!!!
  • Review door Martie, Barendrecht
    Beoordeeld op 18 jan 2015

Rooien van boom.

Het rooien van de boom is door Dirk en Jos op een vakkundige manier gedaan. De 2 mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en houden de veiligheid goed in de gaten. Ze werkten vlot door en er was ook tijd voor een gezellig gesprek. Na afloop is al het hout meegenomen zoals was afgesproken en is de tuin netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Lavande.
  • Review door Peter, Tilburg
    Beoordeeld op 16 jan 2015

Afgebroken tak

Snel en vakkundig opgelost, zeker een aanrader.