KlusCare

Beoordeeld op 25 nov 2016
  • Review door Roy, Stein
    Beoordeeld op 9 sep 2016
    Uitbreiding en modernisering
    Prima werk geleverd conform toezeggingen/afspraken. Alles functioneert naar behoren en verwacht dat dit zo blijft :)
  • Review door Marc, Maastricht
    Beoordeeld op 31 dec 2015
    Aanleggen nieuwe badkamer
    Kees is een zeer betrouwbare vakman met hart voor de zaak. Hij heeft bij ons een badkamer aangelegd in een oude slaapkamer en dus alles (aanleg en buitenwerk) vanaf 0 gedaan. Het resultaat is super. We hebben grote tegels gebruikt en die liggen er zeer recht en netjes in. Kortom: we hebben die fantastische badkamer die we voor ogen hadden dankzij Kees.
  • Review door Pascal, Weert
    Beoordeeld op 22 okt 2015
    Slaapkamer verbouwen tot badkamer 2,70 x 2,30 meter
    Kees gevonden via werkspot en een afspraak gemaakt om te komen kijken en een offerte uit te laten brengen. Het eerste contact gaf bij mij direct een klik. En na met Kees het project te hebben besproken waren we het er snel over eens. Zonder verdere offertes op te vragen hebben we de keuze voor Kees gemaakt. En tot op de dag van vandaag zonder spijt. De slaapkamer die omgebouwd moest worden tot badkamer had natuurlijk nog geen voorzieningen (water/afvoer). Alles is door Kees uitgevoerd. Het eindresultaat is prachtig geworden. Kees is zijn afspraak en meer nagekomen. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Extra klusjes (verwarming op zolder, warm/koud water + afvoer naar de zolder) werden direct aangepakt. Bij een volgende groot project zal ik zeker weer beroep doen op Kees en zijn buitengewoon brede kennis. Verder staan de koekjes en de koffie altijd voor hem klaar.
  • Review door Joost, Budel
    Beoordeeld op 24 dec 2013
    Elektrakast aanpassen/vervangen
    Kees heeft zoals afgesproken de oude kast vervangen door een nieuwe. Heeft meegedacht over het aantal groepen dat we nu nodig hebben, maar ook wat we in de nabije toekomst zullen gaan gebruiken en de kast hierop alvast aangepast. Prima bedrijf!
  • Review door Bart, Weert
    Beoordeeld op 16 nov 2013
    Renovatie badkamers
    Wij hebben onze badkamer en toilet door Kees laten verbouwen, terwijl wij zelf op vakantie waren. Kees is een echte vakman die je volledig kunt vertrouwen. Hij werkt netjes en volledig volgens afspraak. Door zijn jarenlange ervaring weet hij het juiste advies te geven, waarbij hij rekening houdt met persoonlijke wensen en omstandigheden. Ook is hij bereid later terug te komen wanneer er nog wat extra werkzaamheden moeten gebeuren. En dit alles ook nog eens tegen een goede prijs. Kortom, als je op zoek bent naar een goede vakman die prettig is in de omgang en goed werk aflevert, ga dan zeker met Kees aan de slag!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Grubbenvorst
    Beoordeeld op 27 sep 2013
    verbouwing
    wij hebben onze badkamer bij kluscare geheel laten renoveren, er is met alles op de details gelet, Kees heeft erg mooi werk geleverd. kees gaf ook uit zichzelf advies hoe we dingen konden aanpakken ,zelfs ook voor andere klussen dacht hij mee, erg fijn! we zijn super tevreden met onze nieuwe badkamer. kees bedankt gr Dennis en Fenna
    (Bewerkt op 1 jul 2024)
  • Review door Mark, Helmond
    Beoordeeld op 15 jul 2013
    Betegelen badkamer
    Heb Kees onze badkamer een "facelift" laten gegeven. Ben erg tevreden over het resultaat. Kees is een echte vakman en heeft veel verstand van zaken. Kortom: Kees/Kluscare is zeer zeker aan te raden.
  • Review door Joep, Belfeld
    Beoordeeld op 13 mei 2013
    Badkamer aanleggen SPOED
    Kees is een goede vakman en prettig in de omgang. Hij denkt mee en heeft vakkundige en vaak praktische suggesties over de uitvoering. Hij houdt zich aan zijn afspraken en planning. Ik kan Kluscare dan ook zeer aanbevelen voor uw verbouwing!
  • Review door Paul, Munstergeleen
    Beoordeeld op 28 feb 2013
    Vloertegels leggen hal en keuken en plaatsen murettto's
    We hebben ons best gedaan om het Kees zo comfortabel mogelijk te maken en we hebben meer dan gevraagd ervoor terug gekregen. Ik ben loopbaanadviseur van beroep en dan let je bij een kennismaking op kwaliteiten en karaktereigenschappen. We kenden zijn werk alleen van de foto's maar de kennismaking was doorslaggevend. Een vakman met een hoge taakgerichtheid, zeer goede technische vaardigheden en niet te bang om advies te geven als het moeilijk wordt. We zijn zeer tevreden. Veel succes Kees en tot een volgende keer.