KlusCare

KlusCare beoordelingen (50)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hunsel
    Beoordeeld op 30 apr 2010
    Vervangen Meterkast
    Snel geregeld nadat het materiaal eenmaal binnen was. Prima werk geleverd.

Dag Bart, Bedankt voor je referentie. Succes verder met de verbouwing.

Reactie geplaatst 30 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sint Joost
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Toilet renoveren
    Fijne man om mee te werken en heeft ook verstand van zaken. Komt afspraken goed na en is meedenkend over evt. problemen Het resultaat is echt geweldig geworden. Thanks Kees

Bedankt voor de referentie. Succes met het gebruik en bedankt voor de gastvrijheid.

Reactie geplaatst 29 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 22 apr 2010
    Groepenkast vervangen
    erg goed bevallen. echte vakman die flexibel is.

Bedankt voor de referentie, succes met uw nieuwe woning.

Reactie geplaatst 22 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Grubbenvorst
    Beoordeeld op 21 apr 2010
    Plaatsen 2x hangtoilet
    WIj zijn heel blij geweest met Kees. Hij heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd (2x hangtoilet geplaatst, alles opnieuwbetegeld, douchebak- + cabine, designradiator e4tc.). Kees is een betrouwbare en plezierige man om in huis te hebben. Wij zullen bij een volgende klus niet verder zoeken maar weer Kees bellen. Een tip, zorg voor voldoende koffie want hier weet hij wel weg mee!

Ja dat klopt en de koffie was ook wel erg lekker! :-) Bedankt voor de gastvrijheid en ik kom graag voor de volgende klus weer langs!

Reactie geplaatst 21 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 25 mrt 2010
    Plaatsen badkamer en toilet
    Kees is een echte vakman. Werkt nauwkeurig en netjes verder is het een gezellige vent om in huis aan het werk te hebben. De volgende klus word zeker weer door Kees gedaan. Kees bedankt, we zijn erg blij met het resultaat!!!

Bedankt voor uw mooie referentie en fijne verzorging van koffie en koek! Het was zeer prettig om voor u te werken.

Reactie geplaatst 25 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 7 mrt 2010
    Toilet renovatie
    Kees heeft de opdracht het compleet renoveren van ons toilet en het vervangen van de tegelvloer in de hal naar tevredenheid en binnen het afgesproken budget en tijd uitgevoerd. EEN AANRADER Kees Bedankt

Bedankt voor de referentie en gastvrijheid!

Reactie geplaatst 7 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 3 feb 2010
    Badkamer in orde maken
    Prima, zeer tevreden. Zou hem zeker voor een volgende klus benaderen.

Hoi Rachel, Bedankt voor je referentie. Tot ziens! Kees

Reactie geplaatst 3 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerlen
    Beoordeeld op 10 jan 2010
    vervanging groepenkast + uitbreiding groepen
    Ondanks het slechte weer is Kees toch gekomen en heeft zijn opdracht netjes en kundig afgehandeld. Kees is een sympathieke man. Denkt ook graag mee en gaf nog nuttige tips voor mijn verdere klussen. Ik zal hem zeker benaderen bij andere klussen.

Bedankt voor de referentie en veel succes met uw verdere verbouwing!

Reactie geplaatst 10 jan 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Waalre
    Beoordeeld op 18 dec 2009
    Afwerken nieuwe badkamer in nieuwe dakopbouw in Aalst NB
    Kees is een allrounder die ik het liefst ons hele huis onder handen had laten nemen! De nieuwe badkamer is netjes afgeleverd. We waren zo tevreden dat de bestaande badkamer ook opnieuw is gedaan door Kees. Hij denkt mee over oplossingen voor allerhande problemen, is erg kundig en werkt erg netjes! Kees bedankt!

Bedankt voor de fijne referentie, Het was zeer prettig om voor u te werken. Bedankt voor de lekkere koffie! Fijne Feestdagen Kees Schoenmakers

Reactie geplaatst 18 dec 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 13 dec 2009
    Realisatie grote aanbouw.
    Kluscare/ Kees heeft ons geadviseerd en op onderdelen vakkundig werk afgeleverd bij de realisatie van een grote aanbouw van 50m2. We hebben Kees leren kennen als een enthousiaste, meedenkende man die overal een oplossing voor weet te vinden. Kees is op vele markten thuis, oa. metselwerk, electriciteit (meterkast) aangelegd, keuken gezet, tegelwerk gedaan en dakconstructie. Kees houdt zich aan afspraken en is altijd goed op tijd. Ik ben voornemens nog een serre te gaan bouwen en zal zeker weer gebruik maken van de vaardigheden van Kees.

Bedankt voor uw referentie, ik verheug mij op de nieuwe opdracht in maart 2. Bedankt voor de lekkere boterhammen en de hartelijke gastvrijheid die ik heb mogen genieten! Fijne Feestdagen, Kees Schoenmakers

Reactie geplaatst 13 dec 2009