Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Nieuwbouw badkamer/toilet installatie
Cees heeft bij ons - samen met zijn compagnon Aad - een badkamer en toilet geplaatst, inclusief tegelwerk. Wij zijn heel erg tevreden met het geleverde werk. De badkamer en het toilet zijn precies geworden hoe wij het in gedachten hadden. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. Cees dacht goed mee en kwam met oplossingen als iets niet helemaal liep als gepland. Hij is echt een vakman die verstand van zaken heeft. Hetzelfde geldt voor Aad. Cees komt afspraken na en is betrouwbaar. Ook heeft Cees zich heel flexibel opgesteld toen de verkeerde tegels geleverd werden door het bedrijf waar we de badkamer hadden gekocht. Hij heeft de planning hierop aangepast en we hebben uiteindelijk geen vertraging opgelopen. Ook toen er na de werkzaamheden nog iets aangepast moest worden, kwam Cees snel langs. Qua prijs was Cees niet de goedkoopste, maar de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Uiteindelijk hebben Cees en Aad meer klussen voor ons uitgevoerd en wij zouden ze zeker weer inhuren de volgende keer. We raden ze van harte aan!