Klusbedrijf Selhorst

Klusbedrijf Selhorst beoordelingen (27)

Beoordeeld op 3 dec 2013
    Nieuwbouw badkamer/toilet installatie
    Cees heeft bij ons - samen met zijn compagnon Aad - een badkamer en toilet geplaatst, inclusief tegelwerk. Wij zijn heel erg tevreden met het geleverde werk. De badkamer en het toilet zijn precies geworden hoe wij het in gedachten hadden. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. Cees dacht goed mee en kwam met oplossingen als iets niet helemaal liep als gepland. Hij is echt een vakman die verstand van zaken heeft. Hetzelfde geldt voor Aad. Cees komt afspraken na en is betrouwbaar. Ook heeft Cees zich heel flexibel opgesteld toen de verkeerde tegels geleverd werden door het bedrijf waar we de badkamer hadden gekocht. Hij heeft de planning hierop aangepast en we hebben uiteindelijk geen vertraging opgelopen. Ook toen er na de werkzaamheden nog iets aangepast moest worden, kwam Cees snel langs. Qua prijs was Cees niet de goedkoopste, maar de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Uiteindelijk hebben Cees en Aad meer klussen voor ons uitgevoerd en wij zouden ze zeker weer inhuren de volgende keer. We raden ze van harte aan!
  • Review door Marianne, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 jun 2013
    Renovatie badkamer
    Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Klusbedrijf Selhorst. Het werk is binnen de afgesproken tijd gedaan en getuigt van ruime ervaring en uitstekend vakmanschap.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 21 mrt 2013
    Balkon 1e etage bij woning betrekken
    Goed werk geleverd. Tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Steven, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 jan 2013
    Complete badkamer verbouwing
    Cees heeft deze klus uitstekend en snel uitgevoerd. Ik wilde in de eerste instantie alleen de badkamer laten verbouwen. Maar Cees deed een passende aanbieding om ook de WC mee te nemen. Achteraf gezien ben ik daar zeer blij mee. Cees dacht tijdens het aannemen van de klus voortdurend in oplossing mee. De klus is binnen de planning uitgevoerd. Cees heeft duidelijk vakmanschap laten zien. Als ik vroeg waarom hij iets op een bepaalde manier uitvoerde kon hij altijd duidelijk uitleggen waarom. Ik ben zeer blij met het resultaat. Cees was ook flexibel toen de betaling vanuit de hypotheek wat vertraging had opgelopen. Cees werkt samen met een ander klusser Aad. Ook deze man heeft dezelfde kwaliteiten als Cees. Nadat de klus was afgerond bleek de douchebak te lekken. Dit kwam door een fout van de fabrikant. Cees is kosteloos langsgekomen en heeft het probleem naar tevredenheid opgelost. Ik zou als ik nogmaals een klus heb het zeker laten uitvoeren door Cees. Nog een leuke opsteker. Toen mijn wasmachine en droger geplaatst worden hoefde de monteur de wasmachine niet te stellen. Hij zei toen:"Goede aannemer, die vloer ligt waterpas!"
  • Review door Robbert, Rhoon
    Beoordeeld op 3 okt 2012
    open zolder verdieping indelen
    Dhr. Selhorst is komen kijken en had voor ons al snel, volgens afspraak, een offerte klaar. Deze was duidelijk en overzichtelijk samengesteld. Binnen zeer korte termijn kon hij beginnen. Hij en zijn partner werkten zeer professioneel, overzichtelijk. Waren duidelijk zeer goed op elkaar ingespeeld. Lieten iedere dag de zolder weer keurig opgeruimd (en gestofzuigd) achter. Dachten mee met het bedenken van oplossingen. Al met al een zeer prettige samenwerking en het resultaat is zeer goed. Dank jullie wel!!!!
  • Review door Fam, Pijnacker
    Beoordeeld op 4 sep 2011
    Badkamer + toilet installeren in nieuwbouwhuis
    Dit bedrijf denkt met je mee, werkt snel, netjes en voor een zeer goede prijs. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door hans, Maassluis
    Beoordeeld op 18 aug 2011
    plaatsen dakkapel
    De heer Selhorst en zijn collega hebben het werk nettjes en volgens planning uitgevoerd. Alles is geworden zoals wij het bedacht hadden. Cees denkt goed mee voor oplossingen en andere zaken. Ook het eertse gespek bij het opnemen van de offerte was zeer positief. Als er weer een grote klus aan komt zullen we dan ook zeker weer een offerte bij hem aanvragen.