Cees Selhorst en compagnon Aad Solleveld hebben in ruim een week tijd onze badkamer volledig gerenoveerd.
Eerst hebben ze het laatste sloop- en voorbereidend werk gedaan en zijn daarna gaan opbouwen: vloer- en wandtegels, kunststof plafond met inbouw ledverlichting, inloopdouche met goot, spiegelkast met verlichting, keramische wastafel met onderkast en zwevend toilet. Leidingen zijn ingehakt en waar dit echt niet mogelijk was, netjes weggewerkt achter een meebetegelde koof.
Het eindresultaat is helemaal top. Alles is tot in de kleinste details keurig afgewerkt.
Met alle wensen vooraf is rekening gehouden en de afspraken zijn nagekomen. Extra werkzaamheden die niet van tevoren afgesproken waren (zoals het plaatsen van een inbouw closetrolhouder en een stukje verplaatsen van de radiator) waren geen probleem.
Aad en Cees doen alles zelf en zijn vriendelijk en netjes (komen op tijd, vegen voeten, roken niet, hebben geen radio aan staan, nemen geen lange pauzes en ruimen de rommel aan het einde van de dag op). Ze denken in oplossingen, doen suggesties en werken secuur. Haastwerk of afraffelen komt in hun woordenboek niet voor. Je merkt aan alles dat ze jarenlange ervaring hebben en ook al lang samenwerken.
Omdat wij erg tevreden waren over de badkamer, heeft Cees enkele weken later ook het toilet op de benedenverdieping van onder tot boven gerenoveerd. Ook dit werd een ware metamorfose geheel volgens onze wensen.
Samengevat: Sympathieke vaklui die in een goede sfeer garant staan voor een uitstekend eindresultaat tegen een concurrerende prijs!