Klusbedrijf Selhorst
Klusbedrijf Selhorst
Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

Alle reviews (24)

 • Helene, Maasland

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 15 mei 2020
  Toilet renovatie: Hangend
 • Anoniem, Capelle aan den IJssel

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 11 jun 2019
  Plaatsen Badkamer December
  Halverwege 2018 een klus op werkspot geplaatst om twee badkamers te realiseren in een nieuwbouwwoning eind 2018. Cees Selhorst was de enige die de vraag goed las en antwoord gaf op de vraag. Cees kwam langs om het e.e.a. door te spreken. Door vertraging aan onze zijde is Cees in maart 2019 gestart samen met collega Aad. Beiden zijn vakmannen. Ze weten waar ze het over hebben en geven gedurende de werkzaamheden tips / tricks en denken met je mee of vragen hoe we het zelf in gedachte hadden. De initiële werkzaamheden werden door ons uitgebreid naar het realiseren van het toilet op de begane grond en het maken van een verlaagd plafond in de keuken. Na enige tijd zijn er wat restpunten door ons geconstateerd. Deze restpunten zijn besproken met Cees en een paar weken later was dit ook opgelost. Kernpunten: - Betrouwbare vakman - Flexibel - Heeft overleg - Nazorg is goed - Geen rokers - Geen lange pauze - Geen type beunhazen Bedankt mannen!
 • Theo, Capelle aan den IJssel

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 okt 2018
  badkamer renovatie
  Prima werk geleverd (badkamer) samen met zijn vaste maat . voor de afgesproken prijs en binnen de tijd. Goede vaklui die netjes en secuur werken. Voor de volgende klus al weer uitgenodigd.
 • Jochem, Rijswijk

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 aug 2018
  casco nieuwbouw: plaatsen badkamer en 2 toiletruimten
  Cees en collega Aad hebben de badkamer en 2 toiletruimten van onze nieuwbouwwoning volledig naar wens geplaatst. Ze werken hard en netjes. De communicatie via de app/telefoon is vlot. Ondanks onverwachte privéomstandigheden voor Cees is er hard doorgewerkt en hebben ze de klus ruim op tijd af gekregen.
 • Joeri, Berkel en Rodenrijs

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 jun 2018
  Volledige badkamer plus toilet plaatsen in nieuwbouw
  Cees en Aad zijn VAKMANNEN!!! Werken netjes, overleggen goed, houden de boel schoon tijdens en na het werk, deze twee mannen kun je je sleutel van je woning met een gerust hart toe vertrouwen Wij zijn heel blij met onze badkamer en toilet, nogmaals dank voor al jullie hulp en ook voor de volgende klus ga ik jullie benaderen.
 • Ad, Numansdorp

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 sep 2017
  Renovatie toilet (1 meter bij 1,5 meter)
  Cees Selhorst heeft bij ons het toilet gerenoveerd. Hij werkt uiterst secuur en netjes. Een vakman die ook advies geeft. Hij heeft bij ons een geweldig stukje vakwerk afgeleverd. Vandaar onze beoordeling 'uitstekend'. Met hartelijke dank.
 • Jesper, Zoetermeer

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 28 apr 2017
  Badkamer + toilet plaatsen in nieuwbouw woning
  Een echte vakman, die zijn handen laat spreken. Gaat uit van een bepaalde standaard die aansluit bij mijn verwachtingen, denk bijvoorbeeld aan toilet hoogte of het uitlijnen van tegels.
 • Sarita, Nieuwerkerk aan den IJss

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 apr 2017
  Totale renovatie badkamer
  Totale renovatie badkamer netjes en snel uitgevoerd. Cees heeft goede ideeen en denkt met je mee. Alle rommel word aan het einde van de dag opgeruimd! Afspraken worden nagekomen, kortom een aanrader👍🏽
 • R., Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 dec 2016
  Renovatie toilet
  Cees, Heeft onze toilet zeer mooi gerenoveerd. Vooraf door middel van een bezichtiging de situatie bekeken en een plan doorbesproken. Cees heeft ons vooraf en tijdens de renovatie geadviseerd over het kwalitatieve nieuwe sanitair en wegwerken van leidingen en het mooie stucwerk platfond. Tijdens zijn werkzaamheden ruimt Cees regelmatig op en stofzuigt en dweilt aan het einde van elke werkdag. Verder begint en eindigd Cees elke werkdag op de afgesproken tijden (bij ons rond 8:15-17:30uur).
 • Maarten, Rozenburg

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 nov 2016
  Kleine badkamer slopen en verbouwen +- 2,5 x 1,5
  Super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Er is zeer netjes gewerkt en na elke werkdag werd alles netjes aan de kant gezet en opgeruimd. Als er zich een probleem aandiende werd er hier goed op geanticipeerd. Alles geheel volgens afspraak nagekomen. Ik zou dhr Selhorst zeker aanraden bij andere mensen.