Klusbedrijf Netjes

Klusbedrijf Netjes beoordelingen (188)

• Review door Paul, Den Haag
    Beoordeeld op 1 jul 2022

Vliering bouwen: 6 m²

Heel blij met het ingebouwde entresol op de zolder. Mooi en vakkundig gemaakt, netjes afgewerkt. Fijn dat het ook zo snel kon tegen een goede prijs. Vlotte communicatie met Mo. Ben zeer tevreden. De volgende klus hier in huis is weer voor klusbedrijf Netjes!
  • Review door Edgar, Muiden
    Beoordeeld op 28 jun 2022

Vliering bouwen: 6 m²

De naam Klusbedrijf netjes klopt echt! Na een duidelijke opname en prijsopgave van de klus ging het werk spoedig van start. Het hele proces verliep met duidelijke communicatie en afspraken werden keurig nagekomen. Extra werkzaamheden werden in goed overleg en na prijsopgave wel/niet toegevoegd aan de klus. Het werk werd erg mooi en netjes opgeleverd. Daarbij waren de verschillende vakmannen erg goed in hun werk en beleefd. Echt een aanrader wat ons betreft!
  • Review door Justin, Hoorn
    Beoordeeld op 20 jun 2022

Warmte isolatie: 65 m²; 2 kamers

Klusbedrijf Netjes heeft de zolder bij ons geïsoleerd, knieschotten en spotjes geplaatst. De jongens werken hard en zijn bijzonder aardig! Ook zijn ze erg lief naar de kinderen toe. Bij een volgende klus bel ik Mohammed weer
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 7 jun 2022

Vliering bouwen: 7 m²

Mo heeft ons super snel en goed geholpen. Hij had op korte termijn tijd om een vliering van 7vierkante meter te plaatsen. Daarnaast ook nog het plafond en 4 muren van de overloop. Dat alle in 3 werkdagen. We zijn super treveden met het resultaat. Communicatie ging goed en hij dacht met ons mee. Wij weten wie we voor de volgende klus weer bellen
  • Review door Maarten, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 19 apr 2022

Zolder isolatie: +/- 50 m²; 2 kamers

Klusbedrijf Netjes heeft bij ons 63m2 zolder isolatie geplaatst inclusief stucwerk, verven en plaatsen van led spotjes. Het werk is keurig gedaan en ziet er prachtig uit. Mo en zijn team zijn erg vriendelijk. Ik zou mijn volgende klus weer door Netjes laten doen. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 14 apr 2022

Vliering bouwen: 6 m²

Snelle en goede communicatie, snel de klus voor het realiseren van een vliering gepland en alles degelijk en netjes opgeleverd. Viel ook op dat ze erg netjes alles opruimden aan het eind van een klusdag. Offerte was duidelijk opgebouwd en realistisch geprijsd.
  • Review door Jeanine, Maarssen
    Beoordeeld op 5 apr 2022

Vliering bouwen: 4 m²

Snel en gemakkelijk contact, duidelijke afspraken, goed werk geleverd door vriendelijke klussers. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 15 mrt 2022

Warmte isolatie: 95 m²; Gehele huis

Klusbedrijf heeft ons geholpen met het isoleren van ons dak (PIR + gips), stucwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, maken deuropening en elektriciteit vervangen. We zijn erg tevreden over Mo en zijn team, werken hard, netjes en snel en zijn altijd goed bereikbaar. Mo is flexibel en denkt graag mee over oplossingen. Komen ook terug als er nog iets niet helemaal naar tevredenheid is. Zou Mo voor een volgende klus zeker nog een keer vragen.
  • Review door Chris, Wognum
    Beoordeeld op 6 mrt 2022

Warmte isolatie: 50 m2; 1 kamer

Zeer prettige ervaring met het klusbedrijf van Mo. Erg vakkundig personeel en denkt goed mee. Afwerking is echt super strak. Zoals de naam van het bedrijf al zegt word er erg netjes gewerkt. Echt een aanrader en zeker onze eerste keus bij een volgende klus.
  • Review door Stan, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 feb 2022

Warmte isolatie: Gehele huis

Werk verricht: Loodgieterswerk, isolatie, elektra, tegelzetten, kit werk en schilderwerk in jaren 30 huis. Top aannemer. Alles volgens afspraak en boven verwachting uitgevoerd. Mo zijn mannen zijn altijd op tijd, werken netjes en zijn bovenal fijne mensen die bedreven zijn in hun vak. Alles voor een duidelijke, goede prijs. Over meerwerk tijdens de klus werden heldere afspraken gemaak en niet moeilijk over gedaan. Kortom, ik kan iedereen klusbedrijf Netjes aanraden! Mocht ik een nieuwe klus hebben bel ik Mo.