Klusbedrijf Netjes

Klusbedrijf Netjes beoordelingen (188)

• Review door Stan, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 nov 2018

binnenmuur plaatsen

Werkte erg snel en netjes. En hield zich aan alle afspraken. Vanaf het eerste contact tot uitvoering van het werk merkte ik erg veel toewijding. Hij weet heel goed wat die doet, en is een echte vakman.
    Beoordeeld op 5 nov 2018

2 rechthoekige houten blokken timmeren om op te zitten

Mo is echt een topper! Hij heeft voor ons een podium/tribune in elkaar getimmerd. De kwaliteit van het materiaal en de uiteindelijke oplevering was nog beter dan verwacht. En, hij kwam nog dezelfde dag na plaatsen van de opdracht Wij houden Mo als vaste timmerman binnen ons bedrijf. Highly recommended!!!
    (Bewerkt op 7 nov 2018)

Beste danique , Heel erg bedankt voor de goede review .🌹 Groetjes , Mo

Reactie geplaatst 7 nov 2018
  • Review door victor, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 nov 2018

Pax kast uitelkaar en inelkaar

Met spoed moest ik twee kasten laten demonteren en monteren op een andere locatie. Mo kon meteen komen met eigen bus (ik hoefde dus geen bus meer te huren). Hij heeft de klus uitstekend uitgevoerd en heeft zelfs nog voor dezelfde prijs een aantal lampen opgehangen. Ik heb zelden zo'n behulpzame klusser in huis gehad die zo netjes werkt. Ik zou Mo dan ook zeker aanbevelen voor iedereen die een klusjesman zoekt!!!
    (Bewerkt op 7 nov 2018)

Beste Victor, Ontzettend bedankt voor de goede review.👌 Groetjes , Mo

Reactie geplaatst 7 nov 2018
    Beoordeeld op 29 okt 2018

Kattenluikje verwijderen kunststof deur

De klusjesman is heel netjes te werk gegaan en dacht goed met me mee. Daarnaast was hij met alles veel sneller klaar dan ik had gedacht en was het allemaal heel snel gefixt. Heel blij mee, het is zo'n verschil nu er geen kattenluikje meer zit. Het tocht ook gelukkig niet meer nu.
  • Review door Klant van Klusbedrijf Netjes
    Beoordeeld op 3 okt 2018

Laminaat gelegd plus muur plinten

3 maanden geleden heeft Mohamed laminaat en plinten geplaatst in mijn woning. Dit ging om een oppervlakte van 90-100 m2. Hij is hier ongeveer 2 dagen mee bezig geweest. Op aanraden van de winkel waar ik het laminaat heb gekocht, ben ik bij hem terechtgekomen. Mohamed is vriendelijk, professioneel en werkt goed en snel. Zeer goede ervaring met hem gehad.
  • Review door Abdel
    Beoordeeld op 3 okt 2018

Plaatsen van nieuwe deuren

Mohamed heeft onlangs in mijn huis de oude deuren vervangen voor nieuwe deuren. Ik ben via via met hem in contact gekomen. Ik moest tot 2 keer toe (mijn eigen schuld) terug naar huis, omdat Mohamed voor een gesloten deur stond. Maakte hij gelukkig geen probleem van. Mohamed is een spontane vakman, die z'n werk goed uitvoert.
  • Review door Elmar
    Beoordeeld op 17 jan 2018

Gipswanden geplaatst en deuren afgewerkt.

Na een afspraak te hebben gemaakt met Mr Lalouchi voor een offerte kwamen we er samen uit. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, een goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes zorgvuldig te werk en denkt mee. Dus echt een aanrader . Wat ik belangrijk vond was dat het goed gedaan moest worden en natuurlijk een goede prijs. 😊😊😊
  • Review door Houda
    Beoordeeld op 17 jan 2018

Garderobe kast gemaakt

Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Mo is duidelijk en netjes in zijn communicatie. Garderobekast is precies naar wens en netjes afgewerkt. Top service en top resultaat voor een goeie prijs 👌
    (Bewerkt op 17 jan 2018)