Klusbedrijf Netjes

Klusbedrijf Netjes beoordelingen (188)

• Review door Marlous, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 mei 2019

Binnenmuur metselen: 6 m2

Mo is een super fijne betrouwbare man die weet hoe hij de dingen moet aanpakken. Hij gaf snel een reactie op mijn aanvraag bij werkspot. Binnen een half uur kwam hij kijken en de klus beoordelen, en binnen 4 dagen tijd heeft hij met zijn handige mensen om zich heen een mooie binnenkamer gebouwd en fantastisch stucwerk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden en zullen klusbedrijf netjes zeker nog een keer inschakelen bij een volgende klus.
  • Review door Kimberley, Zoetermeer
    Beoordeeld op 16 mei 2019

Koof plaatsen: 1 kamer; Installeren

Mo is eerst netjes langs gekomen om te kijken wat hij voor ons kon betekenen. Vanuit daar heeft hij zelfs opties gegeven waar wij zelf nog niet eens over hadden nagedacht. Zo zijn we inplaats van voor 3 spotjes in de koof, toch voor 4 gegaan. Ook was hij snel beschikbaar en communiceerde hij alles duidelijk. De koof is heel netjes geworden, wij zijn er blij mee!
  • Review door Jennifer-Jo, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 mrt 2019

Groot aantal klussen kantoor in Amsterdam

Ben bij Mo terecht gekomen via werkspot.nl . Hij was de eerste die reageerde nadat ik mijn bericht had uitgezet hier. Mo was vrij snel beschikbaar en het werk dat hij heeft afgeleverd was prima in verhouding met de prijs. Mo heeft o.a. een doorgeefluik, op maat gemaakt bureau en diverse andere klusjes gedaan in het pand. Het is een hardwerkende gezellige man die zijn werk uiterst serieus neemt. Over het algemeen zijn we allemaal tevreden met hem en mocht er weer een klusje zijn dan is hij de eerste die we zullen opbellen!
  • Review door Stephanie, Leiden

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; stuuk

Mo is een hele fijne aangename aannemer! Hij geeft je een eerlijke prijs! Duidelijke communicatie vooraf en tijdens het werk. Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat! Mooi en vooral vakwerk geleverd! Voor een volgende klus zouden we Mo weer inhuren!
  • Review door Petra, Alphen aan den Rijn

klusjes

Mo reageert overal snel op en hij houdt zich aan zijn woord. Heeft bij ons behangen, plinten gelegd en plinten gekit en dit alles heeft hij keurig gedaan. IS ook erg beleefd en denkt mee.
  • Review door Niels, Alkmaar
    Beoordeeld op 14 mrt 2019

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Isolatie

Mo en zijn team hebben puik werk gelevered. De klus was om een tussenmuur te verwijderen en een andere tussenmuur te plaatsen. Ondanks dat er een verassing was doordat de muur die verwijders moest worden ook hout bevatte ipv alleen gips was dit geen probleem. De nieuwe muur is heel netjes geplaatst en gestuct. Het loopt perfect recht door op een muur die er al stond en bij het kozijn is de afwerking zeer netjes gedaan en dat allemaal voor een eerlijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aalsmeer
    Beoordeeld op 14 mrt 2019

Plinten plaatsen: 1 kamer; In overleg

De klus is erg netjes uitgevoerd en ik ben blij met het resultaat. Soms kon de communicatie wat beter, maar ik ben zeker wel heel tevreden met de geleverde diensten.
  • Review door Marlies, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 11 mrt 2019

isoleren schuin dak boerderij

Ik vind dat ze heel goed werk hebben verricht, prettige om mee samen te werken en ik zal ook met ze blijven samenwerken.
    Beoordeeld op 1 mrt 2019

Plinten vervangen en muur egaliseren

Mo is vriendelijk, reageert bliksemsnel via Whatsapp en heeft de klus binnen korte tijd kunnen klaren. De muur is mooi gestuct en geschilderd. Ook de vloerplinten liggen er strak bij en het kitwerk is netjes. Het snijden van muurplinten is echter niet een specialiteit.
  • Review door Laura
    Beoordeeld op 1 mrt 2019

Plinten en dorpels plaatsen

Goede ervaring. Kon snel aan de slag. Werkt netjes en goede communicatie. Zeker een aanrader.