Klusbedrijf Netjes

Klusbedrijf Netjes beoordelingen (188)

• Review door Bart, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 dec 2023

Warmte isolatie: 100 m²; 2 kamers

Mohammed kwam afhankelijk voor het isoleren van ons dak. Echter beviel dat zo goed dat we verder met hem zijn gegaan en onze volledige boven verdieping in samenwerking hebben verbouwd. Van het verstijven en waterpas maken van onze vloerconstructie, wanden, isolatie, stucwerk, sauzen, nieuwe daklichten en en custom trap naar het dak is er top werk verricht. Aanrader!
  • Review door saadia, Noord-Scharwoude
    Beoordeeld op 16 okt 2023

Vliering bouwen: 6 m²

Door omstandigheden de klus niet meer uitgevoerd. Bedrijf nam wel keurig contact op om de klus helder te krijgen. Mocht ik nog een klus hebben dan schakel ik Mohamed zeker in.
    Beoordeeld op 19 jul 2023

Warmte isolatie: 35 m²; 3 kamers of meer

Snel en goed in communicatie, netjes werk afgeleverd.
  • Review door Cielke Sijben, Bilthoven
    Beoordeeld op 18 jul 2023

Warmte isolatie: 30 m²; Gehele huis

Ik ben onwijs tevreden! Mijn chalet ziet er uit als nieuw! Heel goed geïsoleerd en prachtig stucwerk. Ook is de Electra helemaal opnieuw aangelegd en de vloer gedaan. Een aanrader!
  • Review door Nina, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 jul 2023

Warmte isolatie: 12 m²; 1 kamer

"Als ik het klusbedrijf in één woord zou moeten beschrijven, zou het 'netjes' zijn. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project, waren ze professioneel en efficiënt. Het team bestaat uit echt goede mensen, die hun vak verstaan en oog hebben voor detail. Eén persoon die er echt uitsprong, is Mo. Hij is niet alleen een geweldige projectleider, maar ook 'hands-on' betrokken bij het werk. Hij is altijd bereikbaar, wat enorm handig is als je vragen hebt of iets wilt bespreken. Zijn toewijding en vermogen om problemen op te lossen, hebben echt indruk op me gemaakt. Het resultaat van hun werk, in mijn geval een prachtig tuinhuis, overtrof mijn verwachtingen. Alles was perfect afgewerkt en volgens afspraak opgeleverd. Ik kan dit klusbedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel vakmanschap. Bedankt voor jullie uitstekende werk!"
  • Review door Kim Wind , Amsterdam
    Beoordeeld op 4 jun 2023

Vliering bouwen: 7 m²

Vide laten bouwen en alles is naar wens verlopen. Goede communicatie , netjes gewerkt en erg blij met het resultaat.
  • Review door Jeroen, De Meern
    Beoordeeld op 9 mei 2023

Vliering bouwen: 6 m²

Uitstekend verlopen opdracht. Mooie vliering aangebracht op de zolder van ons huis en goed afgewerkt. Komt afspraken goed na. Absoluut een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Odijk
    Beoordeeld op 1 mrt 2023

Vliering bouwen: ca 20 m²

Wij waren op zoek naar een bedrijf die een vliering op onze zolder kon maken. Mo reageerde op de klus en na opname en bespreken van de wensen werd ter plekke de offerte overhandigd. Uiteraard is er bedenktijd mogelijk, wij hebben de deal direct gesloten, aangezien de uitvoering op korte termijn konden plaatsvinden. De werkzaamheden zelf zijn vlot en prima verlopen, de opdracht is geheel naar wens uitgevoerd. In eerste instantie hadden we het stucwerk laten zitten, uiteindelijk ingezien dat de klus pas echt af is wanneer je laten stucen. Mo heeft op zeer korte termijn een stukadoor weten te vinden, en we zijn blij met het resultaat. Kortom wij zijn zeer tevreden over Klusbedrijf Netjes. Als we ooit weer een klus hebben weten we wie we moeten bellen. Hartelijke dank Mo en werkmannen!
  • Review door Miriam Schumacher, Utrecht
    Beoordeeld op 23 feb 2023

Warmte isolatie: 20 m²; 1 kamer

Klusbedrijf Netjes communiceren snel en goed. Ze komen afspraken na. Het hellende dak hebben ze goed geïsoleerd en netjes werk afgeleverd!
  • Review door Nicole, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 28 jan 2023

Warmte isolatie: 20 m²; 1 kamer

Ik was op zoek naar een bedrijf welke mijn schoonheidssalon, een houten tuinhuis, kon isoleren en het liefst zo snel mogelijk. Mo reageerde op de klus en konden door wat te schuiven al snel starten. Na een beetje een hectische start kan ik niets anders zeggen dan: wat een topbedrijf! Ik ben zeer tevreden over Mo en zijn jongens. Ze werken super hard, netjes en denken mee en zelfs verder dan dat. Ik wilde graag weer snel aan het werk kunnen en Mo heeft geregeld dat z'n jongens zelfs op zaterdag kwamen stucen zodat ik het minst tijdverlies had. Na het drogen van het stucwerk kan er geschilderd worden en worden de spotjes teruggeplaatst. Nog even geduld dus. Maar het komt goed! Want ik ben perfectionistisch, maar Mo en zijn jongens zijn dit misschien nog wel meer. Alleen het beste is goed genoeg en dat maakt dat als ik ooit weer een klus heb, ik wel weet wie ik moet bellen! Mo, bedankt! Jullie zijn toppers