Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door Thijs, Eindhoven
    Beoordeeld op 9 jul 2015
    Leveren en plaatsen GGU PK06 94x118
    Wim heeft een Velux dakraam bij mij geplaatst en afgetimmerd. Hij heeft goed meegedacht over de plek en laat nadien alles keurig netjes achter. Alleen maar lof voor deze vakman! Kan hem iedereen aanraden!

super bedankt voor de mooie punten

Reactie geplaatst 9 jul 2015
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Drunen
    Beoordeeld op 24 jun 2015
    Plaatsen van een GGL SK01 2050 in pannendak incl gootstuk
    Wim heeft het klusje goed geklaard. Raam zit er straks in. En ondanks de regen toch kunnen plaatsen. We zijn er blij mee.
  • Review door R.W.P., Den Bosch
    Beoordeeld op 17 mei 2015
    Vervangen dakraam 0,50 x 0,62 meter
    Zeer goede ervaring! Netjes gewerkt, klus snel geklaard en alles conform afspraak. Geen nare verrassingen! Opgenomen in mijn adressenboek voor toekomstige klussen!
  • Review door Jasper, Veghel
    Beoordeeld op 17 apr 2015
    Dakkapel op 1ste verdieping renoveren.
    Wim heeft onze dakkapel gerenoveerd. Hout verwijdert trespa geplaatst (gelijmd), gootjes onder de pannen geplaatst, daktrim vervangen en dakleer vervangen. Ik ben hier zeer tevreden over. Het begon al bij ons telefonisch contact dat we hadden voor de klus. Wim had op de foto's al gezien dat ik lood langs mijn dakkapel had. Hij had daar een andere oplossing voor. Twee gootjes plaatsen onder de pannen. Maar ik moest eerst maar eens in de buurt gaan kijken (bij een ander dakkapel) of ik dat wel mooi vond. Ik heb toen besloten dat te doen voor een relatieve meer prijs. Dat noem ik nou meedenken! Hij is toen 1,5 dag bezig geweest. Het eind resultaat mag er zijn. Zie foto's (p.s. let niet op het schilderwerk van het kozijn dat moet ik nog doen). Wim is een echte vakman. Als ik ooit nog een vakman nodig heb bel ik Wim van klusbedrijf de Jong
    (Bewerkt op 18 apr 2015)

Ik wil je bedanken voor de mooie punten.

Reactie geplaatst 18 apr 2015
  • Review door Nanda, Eindhoven
    Beoordeeld op 17 apr 2015
    Dakkapel voorzijde plaatsen
    Wim heeft een mooie, goede dakkapel geplaatst. Hij werkt hard door en houdt zich aan afspraken. We hebben wel even moeten wachten voor hij ruimte had in zijn agenda. De communicatie ging soms een beetje moeizaam maar dat is altijd wel weer goedgekomen. Na de plaatsing van de dakkapel kwam er nog een vervolgopdracht (zolderkamer voorzien van schuifdeurtjes onder het schuin dak). De communicatie was bij deze opdracht nog slechter, er was onduidelijkheid over wanneer hij dit zou kunnen doen en toen het eindelijk zo ver was heeft hij de opdracht niet volledig afgemaakt zonder hierover te communiceren (zijwandje ontbrak). Bij navraag gaf hij aan 'al langer bezig te zijn geweest dan gepland'. Wim is zeker een vakman alleen de communicatie en afspraken gaan wel moeizaam.
  • Review door Gerdo, Geldrop
    Beoordeeld op 13 apr 2015
    Dakraam vervangen door groter model 114*118
    Als er nog een klusje moet gebeuren thuis dan is Klusbedrijf de Jong de eerste die ik bel. Oude dakraam netjes verwijderd en afgevoerd, nieuw kunststof raam binnen de ochtend geplaatst en afgewerkt. Zonder te vragen ook nog alle afval afgevoerd. Flexibel met betrekking tot het maken van een afspraak aangezien ik niet altijd, zomaar vrij kan pakken. Top geregeld!
  • Review door Gerard, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 25 feb 2015
    Kitten
    Wim heeft prima werk geleverd. Netjes afgewerkt.
  • Review door Jasper, Tilburg
    Beoordeeld op 20 jan 2015
    plaatsen dakraam
    Vakbekwaam en meedenkend. Goed advies om kosten te besparen en een kleine aanvullende opdracht was geen probleem.