Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door jolanda, Eindhoven
    Beoordeeld op 29 okt 2012
    plaatsen en vervangen van dakraam
    Meneer de Jong heeft bij ons geweldig werk geleverd. Hij kon onze dakramen snel plaatsen. Hij werkt erg netjes en ruimt alles goed op. Ik zou hem bij iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 26 okt 2012
    Dakraam plaatsen
    Via de internet site workspot ben ik bij het klusbedrijf de Jong uitgekomen. Metname de positieve ervaringen en nette prijs heeft ons doen besluiten om met Wim in zee te gaan. Ik kan me zeker aansluiten bij de positieve reviews op work spot. Ik ben zondag gebeld door Wim en een afspraak gemaakt. Hij was vandaag optijd aanwezig om aan de klus te beginnen. Hij heeft bij het inbouwen netjes de spullen in de kamer afgedekt en het raam netjes ingebouwd. Concluderend erg tevreden met workspot en met klusbedrijf de Jong, de volgende keer zal ik het weer op deze manier aanpakken.
  • Review door Karin, Breda
    Beoordeeld op 22 okt 2012
    dakraam zolder
    Wim heeft bij mij op zolder een oud dakraampje vervangen door een Velux tuimeldakraam met verduisteringsgordijntje. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik voor 100% tevreden ben. Wim is een aardige man en het is duidelijk dat hij heel vakkundig is. Hij kon op korte termijn komen, het raam zit er perfect in, het werk was binnen de afgesproken tijd gedaan, alle afval is netjes afgevoerd en de trap is zelfs nog van boven naar beneden schoongemaakt. Bovendien heeft hij mij het goede advies gegeven om toch voor een iets groter dakraam te kiezen. Het resultaat mag er zijn. Ik kan dit klusbedrijf absoluut aanraden en mocht ik in de toekomst nog een klus hebben, dan zal ik zeker weer contact opnemen met Wim.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ammerzoden
    Beoordeeld op 1 okt 2012
    Plaatsen dakraam
    Vakman die zijn afspraken nakomt. Prettig in de omgang en je kan zelf kiezen wat je wel en niet wil laten doen. Werkt netjes en na afloop hoef je alleen nog maar even te stofzuigen. Was voor mij de eerste keer dat ik via werkspot iets heb laten doen maar is prima bevallen. Ik kan in ieder geval klusbedrijf De Jong aanbevelen.
  • Review door Paul, Tilburg
    Beoordeeld op 26 sep 2012
    2x S10 plaatsen
    Erg fijne samenwerking. Doordat de ramen 's ochtends erg vroeg kwamen, kwam de impulsieve actie om ze dan ook dezelfde dag te plaatsen. Dit was geen enkel probleem en om half 10 was de klusser bij ons. Zeer net werk geleverd! Nam alles mee om af te voeren, waardoor ik alleen moest stoffen en stofzuigen. Financieel kwam er nog wel het e.e.a bij, maar dat was vooral mijn niet zo duidelijke beschrijving!
  • Review door Frans, Oisterwijk
    Beoordeeld op 20 sep 2012
    Vervangen dakraam
    Prima ervaring met het vervangen van een dakraam.Werkt goed door en laat geen rotzooi achter. Had nog een andere klus en deed dit direct er achter aan (Verwijderen van ijzeren kap van schoorsteen). Dit was heel prettig omdat hij er nog goed bij kon. Kortom een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nuenen
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Vervangen dakraam
    Opdracht volledig volgens specificatie, op tijd en netjes uitgevoerd, niets op aan te merken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 12 sep 2012
    Dakraam vervangen voor Velux
    Goede en vakkundig vakman. Snelle levering. Wim heeft netjes gewerkt en daarna ook alles weer schoongemaakt.