Keit Logistix & Movers

Keit Logistix & Movers beoordelingen (73)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 5 jun 2020

Verplaatsen zware plantenbak (2,5 meter verplaatsen)

Snel en professioneel
  • Review door Judith, Utrecht
    Beoordeeld op 30 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

Heel aardige en sterke mannen die de klus snel geklaard hebben. Ik heb ze ook gevraagd om een grote verhuizing te doen van Den Haag naar Utrecht en ook dit deden ze voortreffelijk. Ik raad iedereen aan om Keit Logistix & Movers in te schakelen.
    Beoordeeld op 25 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

Super snelle service!! Aardige en sterke mannen. Er moesten 3 was-/droogmachines omgeruild worden en dat ging super snel en vakkundig! Mocht ik weer iets hebben dan neem ik zeker weer contact met deze mannen op. Nogmaals bedankt!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 23 mei 2020

Verhuizen: Deventer

Top! Ze waren super vriendelijk. De bank kon helaas niet naar boven. Maar hebben me hierover gebeld. Omdat ik er zelf niet bij was. Zou ze zo nog een x inhuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 19 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

Vlotte reactie en nette uitvoering. Zou de mannen zo weer inhuren voor een volgende klus.
  • Review door Bart, Soesterberg
    Beoordeeld op 16 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Kast

Prima service. Onze klus is snel, vakkundig en voor een passende prijs uitgevoerd. Wij zijn er blij mee.
    Beoordeeld op 15 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Fauteuil, Tafel, Verhuisdozen

Twee verhuizers hebben geholpen bij het leegruimen van mijn kantoor in het WTC, Amsterdam en het inladen van de transportauto. Alles volledig naar wens verlopen en telefonisch contact met Keit Logistix was prettig. Van harte aanbevolen.
  • Review door Tanno, Utrecht
    Beoordeeld op 15 mei 2020

Verhuizen: Utrecht

Keit Verhuizingen heeft mij geholpen met het verhuizen van zware bank via balkon naar 1 ste verdieping in Utrecht. In de ochtend direct contact gehad en in de avond om 18.00 uur dezelfde dag stond de bank op zijn plaats in onze woning. Zeer tevreden. Goede snelle en directe zakelijke communicatie. Prijs/kwaliteit zonder meer goed. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 14 mei 2020

Goede service !
  • Review door Esther, Den Haag
    Beoordeeld op 8 mei 2020

Verhuizing binnen gebouw: Kast

Wat een onmogelijke klus leek is toch helemaal goed gekomen dankzij Keit Logistix & Movers. Binnen een dag konden ze mij helpen. Toen de klus toch ingewikkelder was dan gedacht waren ze zo flexibel om een dag later met een man extra te komen. Een enorm zware kast hebben ze op creatieve wijze heel naar de tweede verdieping weten te brengen. Bedankt voor jullie hulp mannen!