Keit Logistix & Movers

Keit Logistix & Movers beoordelingen (73)

Beoordeeld op 24 mrt 2020

Verhuizen: Pieter Aertszstraat

Keit Logistix & Movers was everything that I could have asked for (and MORE) with movers. He was incredibly efficient, reliable, reasonably priced, and quick! I would definitely recommend to others and use again in a future move.
  • Review door Guido, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 13 nov 2019

Verhuizen: Lorgues (zuid frankrijk)

Zeer goed en professioneel! Alles ging top en volgens afspraak! En nog meer! Verhuizing van nieuw vennep naar lorgues Zuid frankrijk. Nermin dank nog! Gr guido en ottolien
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 2 nov 2019

Verhuizen: Maassluis

Snel een afspraak kunnen maken voor het verhuizen van een wasmachine, hield zich goed aan de gemaakte afspraken. Ze hebben de klus snel en professioneel uitgevoerd, heel erg bedankt!
  • Review door Albert-Jan, Utrecht
    Beoordeeld op 31 okt 2019

Verhuizing binnen gebouw: Bank

Betrouwbaar, vriendelijk en zeer professioneel.
    Beoordeeld op 15 okt 2019

Verhuizing binnen gebouw: Huishoudelijke apparatuur

De klus was binnen 1 dag na het op werkspot zetten geklaard. Fijne communicatie. De wasmachine is heel boven gekomen en het was zo gepiept. Dank mannen.
  • Review door Lennaert, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 aug 2019

Verhuizen: Milaan-Amsterdam; hulp bij inladen uitladen

Na plaatsing van de opdracht ontving ik vrijwel direct een telefoontje van Nermin om mijn wensen te bespreken. Maakte direct een uitstekende en betrouwbare indruk. Aangezien het op dat moment niet helemaal duidelijk was wanneer de verhuizing precies zou plaatsvinden heeft Nermin zich steeds zeer assertief opgesteld, contact verliep zeer prettig. Verhuizing Milaan-Amsterdam heeft inmiddels naar volle tevredenheid plaatsgevonden, keurig volgens afspraak, op tijd en binnen budget. Had niet beter gekund!
    Beoordeeld op 8 jul 2019

Meubels verhuizen Haarlem naar Den Haag

Het contact met Nermin was erg prettig. Hij kwam snel met een helder voorstel en reageerde daarna ook vlot en duidelijk op een aantal vragen. Het werk zelf hebben ze erg netjes gedaan, ik heb constant het idee gehad dat het in goede handen was. Ik kan deze vriendelijke, hardwerkende heren zeker aanraden.
    Beoordeeld op 30 jun 2019

Verhuizen: Zeist

Wij zijn heel blij dat we met ze in contact zijn gekomen. Hartstikke op tijd en binnen de uren gebleven. Dachten goed me hoe de spullen zonder schade aan onze spiegelgladde muren boven konden krijgen. Zou ze de volgende keer weer bellen als we gaan verhuizen!
  • Review door Pernilla Helder
    Beoordeeld op 11 jun 2019

Verhuizing van Amsterdam naar Zweden

Fantastische service. Ze verhuisden mijn spullen vanuit Amsterdam naar Järpen in het noorden van Zweden en alles ging zonder enkele probleem, gelevered precies op tijd na twee dagen. Super vriendelijk en zeer professioneel, en voor een goede prijs. Ze hebben veel ervaring met verhuizen naar Zweden. Helemaal tevreden!
  • Review door Lisette, Utrecht
    Beoordeeld op 26 apr 2019

Verhuizen: Zeist

Mannen waren keurig op tijd, zelfs iets te vroeg. Hebben alles voor me getild en zelfs de wasmachine geinstalleerd! Zeker een aanrader!