JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (299)

• Review door Johan, Den Haag
    Beoordeeld op 6 jan 2015
    sausen oude woning
    Nou ik kan jp onderhoud van harten aan bevelen. Johan en zijn jongens hebben me hele huis van onder tot boven helemaal opgefrist. Het ziet er weer super strak uit, ze werken netje en snel. Jongens bedankt!!! Groeten Ans
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 15 sep 2014
    Muren schilderen
    Eindelijk een vakman ipv de zoveelste bouwbeun...
  • Review door Govaert, Wassenaar
    Beoordeeld op 4 sep 2014
    Schilderwerk buiten (hout)
    Johan is een vriendelijke, rustige en betrouwbare vent. Geeft je direct een goede prijs en levert uitstekend werk. Bij ons huis zat er een slechte verflaag op (wist ik niet) en dat zorgde voor flink wat meerwerk. Heeft Johan binnen de afgesproken prijs uitgevoerd. Hij ruimt keurig op na een werkdag en is heel beleefd. Het hout zit voor jaren weer prachtig in de lak. Ik kan niet anders dan Johan en zijn collega's van harte aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 apr 2014
    Buitendeur schilderen
    Prima vakwerk geleverd. Johan heeft onze buitendeur geverfd en een deel van onze deurpost gerepareerd. Mooi gedaan Johan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 21 apr 2014
    Regulier buitenschilderwerk, kozijnen en 2 buitendeuren
    Nuchtere kerel, voelt aan het schilderwerk en gaf complimenten over de vorige schilder (helaas failliet dus vandaar op Werkspot geplaatst). Het buiten schilderwerk is op de afgesproken tijd uitgevoerd en netjes gedaan. Nergens een "zakker" of een "druiper" te zien.
  • Review door Johan, Den Haag
    Beoordeeld op 28 feb 2014
    schilderen babykamer
    Hele aardig man. Hij heeft zelfs geholpen om alle meubeltje weer terug te zetten. Johan bedankt!!
    Beoordeeld op 26 jan 2014
    schilderwerk eengezinswoning
    Zo de klus aan jp-onderhoud gegeven Johan is langs gekomen om het werk te bekijken ik zelf als echte valkschilder kon het zelf niet meer doen wegens gezonheids problemen dus was echt op zoek naar een old scool schilder en geen turbo kwasters. Johan is een prima vakman verstaat het vak of beter gezegd de ambacht nou bedankt Johan voor het geleverde werk mocht ik binnen kort weer wat hebben zal ik aan je denken Gr,
    Beoordeeld op 14 jan 2014
    Binnenschilderwerk deuren en kozijnen
    Mijn ervaring met JP Onderhoud is uiterst positief. De afspraken zijn nagekomen en het resultaat mag er zeker zijn ! Alles is na de werkzaamheden netjes achter gelaten.