JP Onderhoud en schilderwerken

JP Onderhoud en schilderwerken beoordelingen (299)

• Review door errol
    Beoordeeld op 9 okt 2016

voor en achter kant opnieuw in de verf gezet

Op alle vlakken 10 punten! JP Onderhoud heeft bij mij (4-hoog herenhuis) de kozijnen van de voor + achtergevel geverfd en daar waar nodig rot hout vervangen. Daarnaast hebben ze binnen schilderwerk uitgevoerd aan de houten trap en de muren gewit. Dit alles is zeer vakkundig en naar volledige tevredenheid uitgevoerd. De mannen hielden goed rekening met de bewoners zodat overlast tot een minimum beperkt bleef en zorgden dat hun werkplek schoon bleef. Qua prijs zijn ze erg concurrerend dit i.c.m. de service en het resultaaat is er geen betere match te wensen. Een aanrader!
  • Review door Jasper, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 jul 2016
    Scheur in gevel hetstellen.
    Goed werk geleverd, vriendelijke man.
  • Review door Thomas, Delft
    Beoordeeld op 13 jul 2016
    Schilderen 5 buitenkozijnen op 1e en 2e verdieping
    Zeer positieve ervaring met Johan. Prettige communicatie in voortraject. Klus is uiteindelijk uitgevoerd door 3 van zijn collega's. Dit waren echte vaklieden en hebben keurig werk afgeleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk in omgang. Aanrader.
  • Review door Jolanda, Monster
    Beoordeeld op 1 apr 2016
    Al het houtwerk schuren en schilderen
    Johan en zijn mannen zijn echte vaklui! Ons oude en vervallen houtwerk is werkelijk prachtig geworden. We krijgen het ene na het andere compliment erover en het was bij ons niet makkelijk na de werkzaamheden van een andere schilder die de wanden en plafonds hebben gedaan, hadden we daarvoor Johan ook maar ingeschakeld... De mannen zijn ook niet te beroerd om wat extra's te doen, een keertje terug te komen, enzovoorts. Ze zorgen er gewoon voor dat het er goed uit ziet en de klant tevreden is. En buiten dat zijn het ook hele aardige Haagsche gasten waar je mee kunt lachen tussendoor. Een absolute aanrader!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 24 feb 2016
    Plinten/deuren en ander houtwerk bijwerken en aflakken
    Goede vakman, aardige en flexibele meedenker. Wil de klus gewoon mooi en goed doen en zet daar een extra stap voor. Hij heeft bij ons gerepareerd wat een ander verknald had. Ik zou iedereen aanraden met JP in zee te gaan.
  • Review door Pepijn, Voorburg
    Beoordeeld op 16 feb 2016
    schilderwerk daklijsten, kozijnen, deuren en achtergevel
    Johan is snel zowel qua offerte uitbrengen en de uit te voeren werkzaamheden. Hij heeft goed werk geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Ik was vooral blij met de no nonsense aanpak, waar andere schildersbedrijven je nog al eens een poot willen uitdraaien.
  • Review door Tom, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 13 feb 2016
    2 trappen schuren/schilderen, ca 30 houten treden en trap zelf
    Johan heeft het schilderen van de trappen keurig op tijd en conform de afgesproken en schappelijke prijs uitgevoerd. Het maken van de afspraak, incl. termijn waarop het werk kon worden uitgevoerd, verliep ook perfect. Ik zou ze weer bellen voor een nieuwe klus.
  • Review door Eddy, Voorschoten
    Beoordeeld op 5 feb 2016
    Binnenmuren schilderen +/-310m2 in Voorschoten tussen 4-11 dec
    Johan heeft met twee maats onder zijn hoede snel en secuur gewerkt: beschadigingen zijn weggewerkt en wanden zijn gewit of in kleur geschilderd. De kleuren hebben we zelf aangeleverd. Alles is weer als nieuw: voor de heren is het een sport om het netjes op te leveren. Ze waren prettig in de omgang en tussentijds overleggen en het plan aanpassen is geen problem. We kunnen een aantal wanden nog niet laten schilderen, maar zodra het kan is Johan de man.
  • Review door Gijs, Den Haag
    Beoordeeld op 12 jan 2016
    Kantoor Schilderen
    Perfect uitgevoerd. Op de afgesproken tijd en keurig uitgevoerd voor een goede prijs.