Jos Roberts

Jos Roberts beoordelingen (71)

• Review door Jan, Heerlen
    Beoordeeld op 10 mei 2016
    Badkamer en toilet renoveren, betegelen, zwevend toilet, fonteintje...
    Onze ervaring met Jos voor de verbouwing van toilet, badkamer en alle electriciteit van keuken aansluiten, zijn na de gedane werkzaamheden niet anders dan positief te noemen, ondanks de onverwachte tegenslagen tijdens de verbouwing, slechte vloeren van toilet en badkamer, die los lagen, muren scheef, zijn we er samen uitgekomen. Jos heeft overal een oplossing voor. En dat alles voor een nette prijs. Ook als persoon is Jos een plezierige man om mee samen te werken.
  • Review door Roger, Sittard
    Beoordeeld op 8 apr 2016
    In/uitbouwen inbouwoven 45 cm.
    Ik heb een hele prettige ervaring met Jos. Met het komen kijken/offerte maken heeft hij mij al kosteloos , zo even er tussen door mijn afvoer/kraan/vaatwasmachine gemaakt/correct aangesloten. Daarna is hij bij het plaatsen van de oven zeer inventief omgegaan met het (probleem) aansluiten van de oven op het reeds bestaande contact punt. ben zo tevreden dat ik meteen een afspraak heb gemaakt voor het veranderen/aanpassen van mijn meterkast. Zijn prijs/kwaliteit verhouding is prima. Kan hem iedereen aanraden!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voerendaal
    Beoordeeld op 31 jan 2016
    2 nieuwe wasbakken monteren
    Jos Roberts is een betrouwbare harde werker. Hij denkt mee met de klant en is daarbij heel geduldig. De Praxis had twee verschillende badmeubels (volgens de doos met hetzelfde serienummer en maten) meegegeven. Jos ging voor de beste oplossing samen met de klant terug naar de Praxis. De volgende keer weer Jos Roberts!
  • Review door Kai, Heerlen
    Beoordeeld op 7 dec 2015
    Plaatsen badkraan
    Dhr. Roberts heeft onze badkraan geplaatst. Hij heeft dat keurig gedaan en bovendien nog een extra vervanging in de meterkast gedaan, toen hij ontdekte dat daar iets lekte. Weer een prima ervaring.
  • Review door Phat, Maastricht
    Beoordeeld op 29 okt 2015
    Ongeaard stopcontact vervangen door geaard stopcontact
    Na het goede resultaat van mijn andere opdracht "voorbereiding keuken". Heb ik Jos gevraagd om dit opdracht uit te voeren. Hierbij zijn nieuwe aardkabels naar de niet geaarde stopcontacten getrokke en UTP kabels getrokken naar de woonkamer en 2 slaapkamers. De adviezen en tips kwamen wederom goed van pas. Wederom een goed resultaat en zeer tevreden.
  • Review door Phat, Maastricht
    Beoordeeld op 29 okt 2015
    Voorbereidingwerk voor plaatsen van nieuwe keuken
    Voor het plaatsen van de nieuwe keuken moest het een en ander voorbereid worden. Hierbij had ik o.a. Jos uitgenodigd voor het opstellen van de offerte. Mijn eerste indruk pas positief. Jos nam de tijd om alles met mij rustig door te nemen en hij denkt met je mee. Al snel kwamen we achter dat bepaalde punten als aparte stroomgroepen die Brugman monteur over het hoofd had gezien. Jos bood een nette offerte aan met een mooie prijs. Bij de voorbereiding van de keuken heeft Jos nieuwe leidingen, elektra, water en luchtafvoer aangelegd. Tevens heeft hij de meterkast compleet vervangen. Het resultaat is tot op detail mooi afgewerkt. Tijdens het uitvoeren gaf Jos mij veel tips en adviezen, wat ik erg waardeerde. Omdat ik zo tevreden was over de geleverde werk, heb ik Jos tevens mijn andere 2 opdrachten laten uitvoeren. Het vervangen van 2 staande toiletpotten en aarde kabels doortrekken naar de stopcontacten. Ook hier heeft Jos naar mijn volledige tevredenheid alles netjes afgewerkt. Voor toekomstige opdrachten ga ik Jos zeker weer vragen.
  • Review door Kurt, Geleen
    Beoordeeld op 28 okt 2015
    Vervangen douchekraan
    top ervaring! Denkt mee en heel behulpzaam! Een aanrader dit bedrijf!
  • Review door Gerard, Sittard
    Beoordeeld op 12 aug 2015
    Geberit Duofix, kleine knop defect
    Lastige klus, vooral door grote variëteit in aanbod onderdelen. Jos heeft het perfect geanalyseerd en kundig opgelost!
  • Review door R.J.M., Klimmen
    Beoordeeld op 8 jul 2015
    Monteren inductiekookplaat
    Zeer vakkundige en correcte werkwijze. Geen haastwerk, klusser neemt de tijd en denkt ook mee. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zonder meer een aanrader!

Hartelijk dank voor deze zeer goede beoordeling. MVG Jos Roberts

Reactie geplaatst 8 jul 2015