Jos is in eerste instantie komen kijken. Vervolgens afspraak gemaakt en deze niet nagekomen. Reageert ook niet op mail of Whatsapp.
Ik bedoel als je geen interesse in een klus hebt zeg het dan gewoon eerlijk.
Totaal niets laten horen vind ik persoonlijk niet netjes.
Jos is een echte vakman. Op een prima wijze en heel gestructureerd heeft hij de aanpassingen in de electriciteit en in het werkblad van de keuken uitgevoerd.
Ik zou Jos zeker aanbevelen.
Fijn dat er nog vakmensen zijn die de tijd nemen en nauwkeurig en vakkundig de problemen analyseren en daarna de werkzaamheden uitvoeren.
Zeer goede ervaring opgedaan met Jos. Alles naar tevredenheid uitgevoerd en lekkage behoort gelukkig weer tot het verleden. En dit alles met als eindresultaat een zeer schappelijke factuur. Jos is een aanrader!
Mijn ervaring met Jos was erg prettig. Van te voren maakte hij een offerte en of hij zoekt altijd naar oplossingen. De opdracht heeft hij keurig uitgevoerd
Prima vakman die weet wat hij doet. Hij zorgt altijd voor goede oplossingen. Doet zelfs klusjes uit zijn eigen die niet door ons gevraagd waren. Jos verdient eigenlijk een dikke 10 maar omdat dit ongeloofwaardig overkomt krijgt hij van ons een 9.