Jappie Schotanus Timmerwerken
Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

• Anoniem, Harkema
    Beoordeeld op 21 jan 2012
    Uitbouw woonkamer 8 x 1,5
    Voor de uitbouw van onze woning moest een degelijke fundering en een behoorlijke draagconstructie gerealiseerd worden. Jappie Schotanus heeft met behulp van vakkundige derden (constructeur en metselaars) de gehele uitbouw tot volle tevredenheid gerealiseerd. Jappie is een vakkundige timmerman die goed meedenkt bij eventuele problemen en is kritisch op zijn eigen werk.
  • Gijs, Drachten
    Beoordeeld op 16 mei 2011
    Aanbouw 2e verd
    Werkspot is een gok maar kwam het bij toeval tegen en het leek mij de moeite waard. je ziet aan de buitenkant niet wat de competenties zijn. Ik heb op gevoel gekozen voor Jappie Schotanus en dat is een goede keuze gebleken. Wij zijn zeer tevreden over de uitbouw. Het is degelijk en netjes afgewerkt. Het meest prettig vond ik het meedenken. Wanneer we iets afspraken kwam hij het ook na. Hij is kritisch op zijn eigen werk en dat komt natuurlijk het eindresultaat ten goede.
  • Dries, Joure
    Beoordeeld op 14 nov 2010
    Maken van een carport
    Het maken en plaatsen van een carport bij onze woning is door Jappie Schotanus op een perfecte wijze gedaan. De offerte was duidelijk, alles is volgens afspraak en op vakkundige wijze opgeleverd. Ook de afwerking is volgens onze wensen uitgevoerd. Een keurig uitgevoerd project.