Jappie Schotanus Timmerwerken
Jappie Schotanus Timmerwerken
Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

Alle reviews (15)

  • Anoniem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 25 aug 2023

    Renovatie badkamer

    Jappie denkt vanaf het begin goed mee bij de keuzes voor de inrichting en en aankoop van de materialen. Helpt daarbij ook zoeken naar alternatieven. Het werk bestond o.a. uit geheel opnieuw betegelen, hangend toilet monteren, wastafelmeubel naar andere kant van badkamer brengen, verlaagd plafond aanbrengen en wasmachine op zolder installeren. Alles is precies op schema en budget gedaan. Jappie werkt hierbij hard en nauwkeurig en is, niet onbelangrijk, eerlijk en prettig in de omgang. Kortom: zeer tevreden en zou hem zeker aanbevelen.
    (Bewerkt op 30 aug 2023)
  • Gerben, Zuidhorn
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 15 nov 2020
    vervangen ramen achtergevel door schuifpui
    Jappie denkt actief mee. Luistert en begrijpt wensen. In de uitvoering zeer volledig. Werkt netjes en levert volgens afspraak. Flexibel, betrouwbaar en vriendelijk.
  • Anoniem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 18 jul 2016

    Moderne dakopbouw voorzien van geolied Red Cedar en kunststof kozijnen in antraciet

    Onze ervaring met Jappie is zeer positief. Dit was onze allereerste verbouwing ooit en hij heeft ons er goed doorheen begeleidt. Hij is zeer geduldig, meedenkend, nauwkeurig en openminded. Elke dag genieten wij nog van het eindresultaat. Binnen door al het extra licht en ruimte. En buiten van zijn opvallende aanwezigheid. Na al die tijd krijgen wij nog steeds complimenten van de buren, kennissen en vreemden over hoe gaaf onze (en Jappies) dakopbouw is. Samenwerken met hem is ons zo goed bevallen dat hij ook een andere klus (alle binnendeurkozijnen en deuren vervangen) bij ons in huis heeft gedaan. En er staat alweer een nieuwe in de planning. Jappie bedankt voor de mooie resultaten!
  • Peter, Peize
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 29 jan 2016
    houtskeletbouw aanbouw plaatsen 4,00 x 2,50 meter in Peize
    Alleen maar zeer positieve ervaring met timmer en klusbedrijf Jappie Schotanus. Jappie maakte een keurig uitgeschreven offerte. Jappie dacht mee en gaf goede tips. Jappie heeft zich keurig aan alle gemaakte afspraken gehouden. Jappie is een vakman die goed vakwerk heeft afgeleverd. We zijn super tevreden met de gerealiseerde uitbouw.
  • Peter, Burgum
    Beoordeling: 4 van 5
    Beoordeeld op 20 jan 2014
    NIeuwe badkamer realiseren.
    Jappie heeft naar volle tevredenheid bij ons de badkamer compleet gestript en opgebouwd. De werkzaamheden werden in goed overleg nauwkeurig uitgevoerd. Ook heel prettig waren de bouw suggesties en ideeën van Jappie. Mede daardoor vragen wij hem nog steeds voor andere klussen aan onze woning.
  • J van der Woude, Dokkum
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 20 okt 2013
    Vervangen 10 meter goot incl houten ombouw
    Jappie heeft voor ons verschillende klussen gedaan waaronder een doucherenovatie, toiletrenovatie, vervangen oude dakgoten, plaatsen dakraam en nog verschillende kleine klusjes. Al met al ruim 4 weken aan het werk geweest. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Jappie was flexibel en niet te beroerd om een helpende hand te bieden, zonder direct over een vergoeding te beginnen. Een aanrader als je een vakman wilt hebben!
  • Jan Wedema
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 aug 2013

    Op deze jaren 70 hoekwoning heb ik een moderne dakopbouw geplaatst, de verticale Western red ceder delen zijn blank geolied om vergrijzing tegen te gaan. Verder zijn er fraai afgewerkte kunststof kozijnen (k-vision Trend) geplaatst.

    Nadat we meerdere offertes hebben laten maken voor het realiseren van een dakopbouw, valt de keus op Jappie. We zijn onder de indruk van zijn eerdere projecten (strak, modern, perfect afgewerkt). Zijn offerte kent een goede prijs / kwaliteit verhouding. Jappie denkt creatief mee en weet goed aan te sluiten bij de wensen van de opdrachtgever. De verbouw verloopt zoals we verwachten: degelijk, vakkundig. Jappie gaat daarbij voor een perfect plaatje. Hij is opvallend onopvallend aanwezig, werkt netjes, waardoor ons normale huishouden nauwelijks wordt gehinderd. Zijn flexibele instelling blijkt wanneer we tijdens de bouw aanpassingen willen op het oorspronkelijke plan. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen en is zichtbaar een 'Jappie Schotanus' product.