JansDakVensters

JansDakVensters beoordelingen (363)

• Review door Marije, Sassenheim
    Beoordeeld op 19 nov 2017

dakraam vervangen

Prima werk, snel en vakkundig De communicatie gaat vooral via Whatsapp, dat is prima. Op tijd komen is blijkbaar wat lastiger. Als je daar geen problemen mee hebt, zijn het prima vakmannen die netjes en goed werken,.
  • Review door Ali, Eijsden
    Beoordeeld op 16 nov 2017

2x Velux dakramen op de zolder

1 week geleden contact gehad en 1 week later hebben zij de klus afgerond, ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en service. Bedankt heren!
    Beoordeeld op 12 nov 2017

3x velux dakramen PK10 plaatsen

Ik heb helaas geen goede ervaring met JansDakVensters. De ramen zijn 7 maanden geleden geplaatst en de afwerking laat zowel binnen als buiten te wensen over. Ook heb ik twee ernstige lekkages gehad en heb ik de ondergelegen verdieping 2x opnieuw moeten schilderen. Na mijn eerste melding kwam JansDakvensters na twee maanden (!) langs om het op te lossen. Hierna ontstond een nog grotere lekkage die ik met emmers moest bestrijden. Toen ik na een maand nog geen overeengekomen datum had, heb ik een andere vakman moeten inschakelen. Hij had "nog nooit zoiets gezien" en heeft de diverse constructieve fouten hersteld. Ik heb JansDakVensters gevraagd om een oplossing maar krijg via de app "daar doen we niks mee". Dat betreur ik. PS: Foto's en filmpjes zijn op verzoek beschikbaar.

Na 3x proberen af te spreken met meneer die niet kon elke keer liet meneer het door een andere partij zelf opknappen. Wij hebben niet meer de kans gehad het zelf te herstellen. Als er een andere vakman aan ons werk heeft gezeten, dan gaan wij er niks meer aan doen nee. Meneer heeft zonder overleg iemand anders ingeschakeld. Erg flauw dit

Reactie geplaatst 12 nov 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 9 okt 2017

Dakraam vervangen vlizozolder. Dakraam al in het bezit. Ivm grote m...

In maart een velux laten plaatsen. De heren moesten een stuk van mijn draagbalk verwijderen om het raam te plaatsen. Na dit gedaan te hebben, hebben zij niet op een juiste manier de constructie dusdanig veranderd dat mijn dak is gaan zakken. Dit is nagekeken door een onafhankelijke aannemer. Na meerdere malen contact te hebben geprobeerd te krijgen om tot een gesprek te komen met dit bedrijf, negeren ze mij nu, terwijl ik met een onveilig dak zit en moet ik nu zelf de kosten gaan bekostigen voor het laten repareren van mijn dak. Uiteraard een ieder die twijfelt aan deze review, ik heb kopieen en foto`s etc om deze te bekrachtigen. Aangezien ze vast met een lulverhaal komen over hoe dingen zijn verlopen. Jansdakvensters...BEDANKT!
    (Bewerkt op 9 nov 2017)

Reactie geplaatst 9 nov 2017
  • Review door Frans
    Beoordeeld op 28 aug 2017

2 x dakraam gpl uk08 met horr en verduistering gordijn.

Zeer tevreden met het resultaat. Moordend tempo en echte vaklui die exact weten wat ze doen. Aanvankelijk maakte ik me zorgen omtrent de levertijd door onduidelijkheden bij de groothandel, maar Jans Dakvensters maakte dit ruimschoots goed door zich aan de afspraken te houden toen ze het eenmaal in eigen hand hadden. We bevelen dit bedrijf iedereen aan!
    (Bewerkt op 30 aug 2017)
  • Review door Peter, Hoorn
    Beoordeeld op 15 jun 2017

dakraam leveren en plaatsen

Prima werk geleverd in korte tijd Deze vakmannen zijn aan te raden
  • Review door Johan, Steenwijk
    Beoordeeld op 7 jun 2017

Dakraam zolder plaatsen

Keurige heren. Duidelijke communicatie en supersnel. Netjes achtergelaten. Wel zit het raam iets scheef, wat jammer is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaag
    Beoordeeld op 30 apr 2017

Plaatsen van 4 dakramen. 2 voor en 2 achter.

(Bewerkt op 11 okt 2017)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Goutum
    Beoordeeld op 24 mrt 2017

Plaatsen Velux dakraam zolder 94 x 140

Na het plaatsen van de aanvraag is er door JansDakVenster snel contact opgenomen. Na het sturen van een aantal foto's van de binnen en buitenkant was het voor JansDakVenster al snel duidelijk hoe de klus uitgevoerd moest worden en werd er snel een offerte opgestuurd. De klus is snel en kundig uitgevoerd. Ik raad JansDakVensters aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmer-Compascuum
    Beoordeeld op 16 mrt 2017

dakraam plaatsen

Keurig nette jongens die weten waar ze mee bezig zijn. Correct snel en netjes gehandeld