JansDakVensters

JansDakVensters beoordelingen (363)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 5 feb 2019

2 kleine dakramen (40*45) vervangen.

De dakramen zitten er strak in, en de heren weten wat hard werken is. Ik heb een oud huis, en dan kom je als klusser wel eens wat verrassingen tegen. De heren deden daar niet moeilijk over. Doordat ze een strakke dagelijkse planning hanteren kan het voorkomen dat ze wat later komen dan afgesproken. Voor mij was dat overigens geen probleem. Kwam er wel achter dat mijn douchecel wat minder netjes is achtergelaten dan zou moeten. Daarom niet overal 5 sterren. Maar voor de rest: goed werk!
  • Review door Brenda, Rucphen
    Beoordeeld op 25 jan 2019

Duodakraam plaatsten

Super netjes geplaatst. Knap staaltje vakwerk! Gezellige jongens, niet lullen maar poetsen mentaliteit. Aanrader!💪
  • Review door HMA, Boxtel
    Beoordeeld op 23 jan 2019

dakramen plaatsen

Klus is netjes uitgevoerd, de mannen werken echt snel. We hadden 's ochtends afgesproken, ze waren er in de middag. Kan natuurlijk voorkomen, als een andere klus wat langer heeft geduurd. Vriendelijk volk, in voor een praatje, maar natuurlijk niet te lang, want de volgende klus wacht. Al met al erg tevreden met het resultaat en de manier waarop de klus is uitgevoerd.
    Beoordeeld op 3 jan 2019

Plaatsen van 6 dakramen - kleine aanpassing dakconstructie

(Bewerkt op 8 jan 2019)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velserbroek
    Beoordeeld op 17 aug 2018

Velux dakraam vervangen

Jongens goed werk. Snel en betrouwbaar. Afwerking ombouw had iets netter gekund. Maar oke even schilderen en ziet er top uit. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huijbergen

2 Dakramen plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 16 mrt 2018

dakraam plaatsen

Uitstekend gedaan, vlot en vriendelijk.
    (Bewerkt op 29 jan 2024)
  • Review door Patrick, Ede
    Beoordeeld op 8 mrt 2018

Dakraam plaatsen

Goede communicatie, komt zijn afspraken na. Afwerking mocht iets beter ivm naden in de hoeken.
  • Review door M, Amsterdam
    Beoordeeld op 27 jan 2018

Dakramen plaatsen

Hele fijne jongens, Super snel en netjes gewerkt. Goede afwerking. Aardig in de omgang. Goed meegedacht met het aanschaffen van raamdecoratie. Super gedaan! Wij zijn tevreden