Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

• Review door Lema, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 24 jul 2024

Badkamer: Complete renovatie, Reparaties

Heel professioneel en goede service. Netjes en op tijd werk geleverd . Wij zijn hartstikke tevreden.
  • Review door Martijn, Gouda
    Beoordeeld op 8 jul 2024

Badkamer: 5 m²; Complete renovatie

• Review door Anita , Dordrecht
    Beoordeeld op 23 jun 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...

Erwin en zijn team hebben mijn oude badkamer eruit gesloopt en een geheel nieuwe badkamer geïnstalleerd en hij is prachtig geworden! Zij hebben echt vakwerk geleverd en werkten heel netjes en precies. Alles ging mooi volgens planning en als je een tijd afspreekt dan zijn ze er ook ! De communicatie met Erwin is erg prettig, hij reageert snel en geeft goede adviezen. Erwin denkt met je mee en is flexibel. Ook niet onbelangrijk, ik vond de prijs voor de gehele installatie heel redelijk. Bij zo,n klus vind ik vertrouwen erg belangrijk dat heb ik zeker in Erwin en zijn team. Kortom, ik ben erg tevreden en bij een volgende klus zal ik Erwin zeker weer vragen. Een aanrader.
  • Review door Kritika, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 4 jun 2024

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

Had a very good experience with Erwin and his team. The communication and the final result was as per our expectation. Highly recommended. Thank you for a wonderful job!
  • Review door Karin, Den Haag
    Beoordeeld op 26 apr 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Ben heel blij met het resultaat en hoe alles gelopen is ! Alles liep boven verwachting! De communicatie liep netjes en soepel, afspraken waren snel gemaakt en werden keurig op tijd nagekomen. De eerste dag was alles (trappen/hallen) waar de puin overheen moest netjes afgeplakt zodat de vloeren niet beschadigden en toen ik 's middags kwam kijken was alles al gesloopt, aangeveegd en zat netjes in de container ! Er was flink doorgewerkt Ook de uitvoering is helemaal naar tevredenheid gedaan. Ik heb ze nog extra werk gegegeven; vervangen van de c.v. ketel, ook daarover waren snel de afspraken nagekomen. Ook na de werkzaamheden nog vriendelijk geholpen bij een hulpvraag waarbij Erwin zelf is langsgekomen om nog even te helpen! Ik raad Installatiebedrijf Kamp 100 % aan ook aan mijn vrienden en kennisen. Toppers
  • Review door Margot Meeuwisse, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 apr 2024

Badkamer: Complete renovatie, Vervangen sanitair

Erwin is een hele fijne en aardige aannemer. Had alles goed op orde en heeft de badkamer super mooi verbouwd, hij is zelfs nog op zaterdag gekomen om alles te installeren. Ook heeft hij een goed team om hem heen waardoor alle projecten binnen de opdracht snel en in goed overleg gedaan worden. De communicatie was altijd heel goed en snel. Ik kan hem zeker aanraden aan iedereen.
  • Review door Cain Sugars, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 31 mrt 2024

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

De ervaring met het bedrijf was goed. De badkamer is binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Communicatie was ook goed. Ik zou Erwin opnieuw inhuren voor de volgende verbouwing. Zie de foto's in de bijlage.
  • Review door Ronald, Rotterdam
    Beoordeeld op 16 jan 2024

Badkamer: 5 m²; deelrenovatie

Prettig werken met Erwin en de werklieden. Resultaat is zeer naar wens en we hebben een super nette badkamer. Ik raad hem absoluut aan, inmiddels ook aan vrienden en kennissen. Voor volgende klussen (toilet en keuken) zal hij de eerste zijn die ik bel!
  • Review door Sven, Hoensbroek
    Beoordeeld op 11 mrt 2023

Badkamer: 10 m²; Complete renovatie

Installatiebedrijf kamp heeft mijn keuken voorbereiding gemaakt en een uitbreiding in de meterkast voorzien… alles is netjes en conform afspraak gedaan. Helemaal top!
  • Review door Roland, Voorburg
    Beoordeeld op 4 feb 2023

CV-ketel: CV-ketel 50cm verplaatsen naar rechts; Zolder

CV-ketel verplaatsen mooi uitgevoerd. Leidingen netjes recht en waar mogelijk gebogen. Perfect stukje werk!!! Ik ga Erwin zeker vragen voor een vervolg klus en hem aanbevelen bij kennissen.