Installatiebedrijf Kamp

Installatiebedrijf Kamp beoordelingen (144)

• Review door Kevin Lee, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 okt 2024

Badkamer: 5 m²; Complete renovatie

Ik ben zeer tevreden over de badkamer. Erwin en zijn mannen hebben fantastisch werk afgeleverd en komen afspraken na. Een echte aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 18 okt 2024

Badkamer: 4 m²; Complete renovatie

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak en volgens planning.
  • Review door Steven, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 18 okt 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie, Vervangen sanitair

Super tevreden met onze nieuwe badkamer! De verbouwing van onze badkamer is heel goed verlopen. De communicatie met het team was echt fijn, iedereen was vriendelijk en reageerde snel op onze vragen. We zijn super blij met het eindresultaat, precies wat we in gedachten hadden! Alles is netjes afgewerkt en naar wens. Zeker een aanrader voor wie een goede, betrouwbare partij zoekt voor een verbouwing!
  • Review door Loïs, Barendrecht
    Beoordeeld op 14 okt 2024

Badkamer: Complete renovatie

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oudheusden
    Beoordeeld op 20 sep 2024

• Review door Jordi, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 aug 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Wij zijn zeer tevreden over Installatiebedrijf Kamp, die onze badkamer heeft verbouwd! Het sloopwerk hebben we zelf uitgevoerd, waarna de aannemer het project vakkundig heeft overgenomen. Tijdens de verbouwing kwamen er enkele kleine problemen aan het licht, maar deze werden snel en professioneel opgelost. Het eindresultaat is prachtig en we genieten nu elke dag van onze nieuwe badkamer. Aanrader!
  • Review door dene_traas@outlook.com, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 15 aug 2024

Badkamer: Complete renovatie, Uitbreiding

Erwin en zijn mannen zijn erg vakkundig en flexibel! Ze luisteren goed naar wat je wil maar denken ook met je mee. Ik zou ze zo weer inhuren!
  • Review door Angela , Den Haag
    Beoordeeld op 15 aug 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Volledige badkamer renovatie laten doen. Alles volledig naar wens. Er is snel, vakkundig en heel netjes gewerkt. Aanrader!
  • Review door jilly, Zoetermeer
    Beoordeeld op 9 aug 2024

Badkamer: 6 m²; Complete renovatie

Net als vele hoor je weleens vervelende verhalen bij verbouwingen. Daarom ben ik heeel blij dat ik voor Erwin bedrijf heb gekozen. Erwin komt langs voor goede offerte, eerlijk prijs, duidelijk uitgelegd. Ook vraag hij geen absurde hoge aanbetaling. Erwin en team hebben hard gewerkt, vooral Asim heeft lange uren gemaakt zodat ik nu van een heeeeel moooi badkamer kan genieten. Alles zal 10 tot 14 dagen duren. Omdat ze hadden overgewerkt en ook nog op een zaterdag. Was na 7 dagen mijn badkamer klaar. Ik zal ze zeker bij familie en vrienden aanbevelen.
    Beoordeeld op 31 jul 2024

Badkamer: Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sanitair

Eerlijk, duidelijk en vakkundig. Erwin en zijn mannen hebben ons geholpen met de renovatie van onze badkamer. Vanaf het eerste moment was de communicatie prettig en helder. De offerte was volledig, goed onderbouwd en met een eerlijke prijs. De werkzaamheden verliepen vlotjes en onze verzoeken werden allemaal uitgevoerd. De mannen werken flink door, maar tevens secuur. Zeker aan te bevelen!