Vlot en netjes gedaan, ketel vervangen alle aansluitingen en expansievat.
Alles werkt uitstekend. We zijn heel tevreden met deze vakman en het resultaat een aanrader !!
Review door wieteke, Rotterdam
wieteke, Rotterdam
Beoordeeld op 26 jan 2017
vernieuwen elektra installeren cv en leidingen
Wij hebben onze cvinstallatie , radiatoren en alle waterleidingen en afvoeren laten vernieuwen/ aanleggen door installatiebedrijf Kamp. Communicatie verliep zeer goed en erwin is goed bereikbaar via whatsapp. Ook is hij niet te beroerd om terug te komen bij eventuele problemen. Erwin zelf is rustig en netjes
Review door Robert, Piershil
Robert, Piershil
Beoordeeld op 14 nov 2016
Cv installatie + loodgieter werk
Zeer tevreden met de werkzaamheden van Erwin, erg vriendelijk en zeer flexibel. Meerdere klussen gedaan over een langere periode en vond het niet erg om ook in het weekend langs te komen. Zeker een aanrader!!
Review door Claire, Capelle aan den IJssel
Claire, Capelle aan den IJssel
Beoordeeld op 15 sep 2016
Badkamer en toiletruimte slopen, afvoeren en opbouwen.
Installatiebedrijf Kamp heeft een prachtige badkamer gemaakt in het nieuwe huis van mijn moeder. Ook het leidingwerk in haar nieuw te plaatsen keuken is vakkundig en tegen scherp tarief door Erwin uitgevoerd. Ook heeft hij in mijn badkamer 3 nieuwe kranen geplaatst. Hij denkt goed mee en zelfs toen het aansluitstuk van de stortdouche afbrak dat was ook gebeurd als je zelf de oude kraan had gedemonteerd, dus kon hij niks aan doen is hij even naar de bouwmarkt gereden om het te halen en gelijk er op te zetten zodat wij weer gebruik konden maken van de douche zonder dat hij extra kosten in rekening bracht. Dat noem ik nog eens service!
Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 14 aug 2016
Verbouwen/plaatsen badkamer & toilet
(Bewerkt op 7 dec 2017)
Review door Danny van Onselen, Den Haag
Danny van Onselen, Den Haag
Beoordeeld op 19 jul 2016
Het aanleggen van een complete CV verwarming in een bestaande jaren...
Erwin van installatiebedrijf Kamp heeft werkelijk vakwerk geleverd in ons huis, een jaren 30 woning in Den haag. Naast het aanleggen van een complete CV installatie heeft Erwin ook de aansluitingen voor een nieuwe keuken gemaakt. We zijn heel tevreden met het eind resultaat en kunnen iedereen installatiebedrijf kamp advisere
Review door Klant van Installatiebedrijf Kamp
Klant van Installatiebedrijf Kamp
Beoordeeld op 11 jul 2016
nieuwe ketel plaatsen
Erwin Kamp heeft bij mij een nieuwe cv ketel geplaatst. Hij werkt schoon, snel en zijn uitleg is prima. Echt een aanrader!!
Review door Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
Werkspot-gebruiker uit Gorinchem
Beoordeeld op 11 jul 2016
Renoveren badkamer
We bevelen Installatiebedrijf Kamp van harte bij u aan. Ze denken mee, komen met zeer goede ideeën en overlegt over de werkzaamheden. Ze zijn zeer correct en werken zeer netjes. Dankzij Installatiebedrijf Kamp hebben wij een mooie maar ook zeer praktische badkamer.
Review door Vijay, Rotterdam
Vijay, Rotterdam
Beoordeeld op 2 jul 2016
Twee maal Complete centrale verwarming met combiketels plaatsen.
Goede samenwerking.
Voor extra werkzaamheden word er geen geld gevraagd.
Meedenkend voor oplossingen.
Review door Bart, Rotterdam
Bart, Rotterdam
Beoordeeld op 12 jun 2016
cv installatie aanleggen
Erwin had een van de laagste offertes en na een prettig kennismakingsgesprek heeft hij de opdracht gekregen. Ook heeft hij vakmannen aanbevolen voor andere werkzaamheden (elektra, timmerwerk) in de woning waar goed mee samengewerkt werd.
Werk is goed uitgevoerd en Edwin is prettig om mee samen te werken. Enkele punten die tussentijds nog niet helemaal in orde waren werden snel opgelost.